tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Yemek Tarifleri ( Mutfağım ) > Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler Tatlı ve Kek tarifleri...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Frambuaz Soslu Parfe
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
704

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 01.07.09, 20:55   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Frambuaz Soslu Parfe

Frambuaz Soslu Parfe


Malzemeler,
*2 poşet sade krem şanti.
*1 su bardağı soğuk süt,
*1 paket kakaolu Eti Pötibör bisküvi,
*3 paket tadelle,
*yarım su bardağı iri ufalanmış ceviz içi,
*Üstü için 4-5 çorba kaşığı frambuaz sosu veya dilediğiniz sos.
Hazırlanışı,
1.Süt ile kremşantileri katılaşıncaya kadar çırpın.
2.Bisküvileri bir tabağın içine iri iri ufalayın.( Krem şantinin içine ufalamayın, toz haline gelen kırıntılarda krem şantiye karışır ve parfe renk değiştirir.)
3.tadelleleri çok ufak olmayacak şekilde doğrayın.
4. Cevizleri uafalayın.
5.Tüm malzemeyi karıştırın. Yanlız karıştırırken bisküvilerin ezilmemesine dikkat edin.
6.Malzemeyi önceden streçle kapladığınız minik bir kümbet pasta kalıbına boşaltın ve yerleşmesi için hafif hafif bastırın.
7.Üstünü de streçledikten sonra buzlukta en az 6 saat kadar dondurun.
8.Servise yakın dolaptan çıkarıp, servis tabağına ters çevirerek alın ve üstüne frambuaz sos dökerek servis yapın. Afiyet olsun.


AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
frambuaz, parfe, soslu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Frambuaz Şerbeti - Frambuaz Şerbeti Tarifi Berfin Hoşaflar Kompostolar 0 30.07.12 01:45
Sevgililer Günü Pastası 4 - Frambuaz Jöleli Kalp Pasta ASYA Pastalar ve Börekler 0 14.01.12 22:23
Kayısılı Parfe Tanem Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 22.05.10 22:27
Vişneli Parfe ASYA Tatlılar-Kekler-Kurabiyeler 0 17.12.08 16:49
Krokanlı Parfe ASYA Pastalar ve Börekler 0 09.11.08 05:34


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:59 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2