tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tavuk Yemekleri (http://www.tualimforum.com/tavuk-yemekleri/)
-   -   Limon ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç (http://www.tualimforum.com/tavuk-yemekleri/10120-limon-ve-feslegen-soslu-izgara-pilic.html)

Berfin 07.08.08 16:08

Limon ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç
 
Limon ve Fesleğen Soslu Izgara Piliç


Malzemeler

4 Parça piliç göğüs eti (400 gr)
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz
Sosu için :
1 Demet fesleğen
2 Çorba kaşığı krema
4 Çorba kaşığı süzme yoğurt
2 Çorba kaşığı limon suyu
2 Diş sarımsak
Tuz


Hazırlanışı

Piliçleri sıvı yağa bulayıp, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
Izgarayı önceden kızdırın ve alt üst ederek pişirin.
Sosu hazırlamak için fesleğen, krema, süzme yoğurt, limon suyu, dövülmüş sarımsak ve tuzu blenderda püre haline getirin.
Piliç ızgaraların üerine fesleğenli sos sürerek servis yapın.









Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:17 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2