Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Yeşil Soğan ve Hardal Soslu Piliç Malzemeler 4 Adet piliç kalça 2 Çorba kaşığı sıvıyağ 4 Çorba kaşığı tereyağı 6 Adet ince doğranmış taze soğan 1 Çorba kaşığı un 2 Çorba kaşığı hardal Yarım su bardağı tavuk suyu 1 Çorba kaşığı taze kekik Yarım çay kaşığı karabiber Tuz Hazırlanışı Kemiksiz piliç kalçalarını tuzlayarak, sıvı yağda altın sarısı renk alıncaya kadar alt üst edin. Taze soğanları ince ince doğrayın. Tereyağını eriterek taze soğanları birkaç kez çevirin. Unu ilave ederek 1 dakika kavurun. Hardal ve tavuk suyunu ekleyerek bir taşım kaynatın. Piliçleri bu sosa ilave ederek 10 dakika ağır ateşte pişirin. Üzerine doğranmış taze kekik serperek sıcak olarak servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:44 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2