![]() |
Portakallı Piliç Göğsü Portakallı Piliç Göğsü Malzemeler 4 Adet ince piliç göğsü 1 Çay bardağı un 2 Çorba kaşığı tereyağı 1/2 Kahve fincanı zeytinyağı 2 Çorba kaşığı portakal suyu 1 Çorba kaşığı tatlı şarap Tuz ve karabiber Biberiye otu Hazırlanışı Göğüs etlerini yıkayıp kağıt havlu ile suyunu alın. Un, tuz ve karabiberi karıştırın, etleri bu karışıma bulayın. Zeytinyağı ve tereyağını bir tavaya koyup kızdırın. Etleri kızartın ve üzerlerine biberiye otu serpin. Piliç göğsünü servis tabağına alın ve portakal suyu ile tatlı şarabı gezdirerek servis yapın. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:06 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2