tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tek Türkiye (http://www.tualimforum.com/tek-turkiye/)
-   -   Tek Türkiye Dizisi 38.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/tek-turkiye/16553-tek-turkiye-dizisi-38bolum-ozeti.html)

Berfin 17.10.08 18:46

Tek Türkiye Dizisi 38.Bölüm Özeti
 
37.Bölüm Özeti

Berfin’i infaz görevi Yılmaz’a veriliyor.

Macera kaldığı yerden devam ediyor. Soluk soluğa izlediğiniz Tek Türkiye, sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Başrollerinde Ozan Çobanoğlu, Özlem Akınözü ve Özgül Sağdıç’ın rol aldığı dizinin yeni bölümün konusu şöyle:

Kızı Berfin’i örgütten kurtarmak için çabalayan Zelal, yeni bir oyunun içine girer. Zelal’in evine gelen tabut ise, köyde büyük bir şaşkınlık ve üzüntü oluşturacaktır. Köyün muhtarı Şehmuz, Zelal’in evindeki tabutla ilgili gerçekleri öğrenirken, büyük bir tehditle karşı karşıya kalacaktır. Berfin’in firarıyla sarsılan örgüt, civardaki bütün köylerde onu aramaktadır. Ayrıca, köyleri yakıp yıkan örgüt, saflarına yeni elamanlar katma peşindedir.

Bu arada Rabia’nın öz annesi olmadığını öğrenen Tarık, kendisiyle ilgili gerçekleri öğrenmek için Zelal’i sıkıştırmaktadır. Bışolar’dan korkan Zelal, büyük sırrı Tarık’la paylaşıp paylaşmamakta kararsızdır. Dedesinin ölüm haberini alan Dila ise uzun süredir haber alamadığı kardeşi Yılmaz’ın yanına gitmeye karar verir. Yılmaz ve Berfin arasındaki ilişkiyi öğrenen örgüt, Berfin’i infaz görevini Yılmaz’a verecektir.

Zelal’in evindeki tabutun içindeki sürpriz isim kim?
Yılmaz, Berfin’i öldürebilecek midir?
Tarık, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenebilecek midir?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:38 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2