tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tek Türkiye (http://www.tualimforum.com/tek-turkiye/)
-   -   Tek Türkiye Dizisi 6.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/tek-turkiye/7249-tek-turkiye-dizisi-6bolum-ozeti.html)

Berfin 18.07.08 12:02

Tek Türkiye Dizisi 6.Bölüm Özeti
 
http://img126.imageshack.us/img126/5...lum0000hd9.jpg

6.bölüm

Yapımcılığını Salih Asan’ın üstlendiği dizinin yönetmeliğini Gürsel Ateş yaparken başrolde ise Konya Devlet Tiyatrosu’nun genç oyuncularından Ozan Çobanoğlu yer alıyor.


Yokluklar içindeki Güneydoğu insanının yardımına koşan kahraman bir doktorun hikayesinin anlatıldığı Tek Türkiye’nin ilk bölüm konusu şöyle: Başarılı bir cerrah olan Tarık, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkar ve kendisini Güneydoğu’nun türlü sıkıntılar içinde hayat mücadelesi veren bir köyünde bulur. Fakat Tarık’ın köye gelişi kötü bir zamana rastlar. Köyde görev yapan doktorlar, bugüne kadar halkı kandırmaktan başka bir şey yapmamıştır. Onu davet eden meslektaşı da ahlaksızlıkları ortaya çıkınca Tarık’ı bile beklemeden kaçmıştır. Üstelik köy halkı yıllardır süren bir kan davasının gölgesinde yaşamaktadır. Bir anda istenmeyen adam haline gelen Tarık, acilen İstanbul’a dönmeye karar verir. Ancak üst üste gelen olaylar Tarık’ın planlarını bir anda değiştirecektir.YapımcıSalih AsanYönetmenGürsel AteşOyuncularOzan Çobanoğlu, Sabri Özmener, Murat Çobangil, Özlem Akınözü , Türker Tekin


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2