tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tiyatrocuların Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/tiyatrocularin-hayati-biyografisi/)
-   -   Nihat Kantemir Biyografisi - Nihat Kantemir Kimdir - Nihat Kantemir Hayatı - Nihat Ka (http://www.tualimforum.com/tiyatrocularin-hayati-biyografisi/137104-nihat-kantemir-biyografisi-nihat-kantemir-kimdir-nihat-kantemir-hayati-nihat-ka.html)

Kartal 26.09.14 00:07

Nihat Kantemir Biyografisi - Nihat Kantemir Kimdir - Nihat Kantemir Hayatı - Nihat Ka
 
Nihat Kantemir Biyografisi - Nihat Kantemir Kimdir - Nihat Kantemir Hayatı - Nihat Kantemir Yaşamı

Nihat Kantemir (D 1975 - Ö. 26 Mart 2014), Türk tiyatro ve dizi oyuncusu. İstanbul' da doğan Nihat Kantemir, 1998'de İsviçre'de Waldow Üniversitesi Lojistik bölümünden mezun oldu. Tiyatroya 2008'de MSM Taksim'de başlayan Kantemir, 2010 yılında Bakırköy Halk eğitim Merkezi Oyunculuk ve Yaratıcı Drama Atölyesi 'nden, 2011 yılında Güngören Halk Eğitim Merkezi Drama Atölyesi 'nden başarıyla mezun oldu.

Nihat Kantemir Atölye Kiler Oyuncuları ile Yasaklar, Lucky Carter, İki Kişilikli Adam, Yeşilçam, Ortaya Karışık, Töre ve Pegasus adlı oyunlarda ve Elveda Derken, Annem, Ezel, Adanalı, Arka Sokaklar, Yaprak Dökümü ve Kurtlar Vadisi gibihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdizilerde rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Nihat Kantemir uğradığı silahlı saldırı sonrası 26 Mart 2014'te hayatını kaybetti ve cenazesi Sefaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2