tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tiyatrocuların Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/tiyatrocularin-hayati-biyografisi/)
-   -   Barış Atay Mengüllü Biyografisi - Barış Atay Mengüllü Hayatı - Barış Atay Mengüllü (http://www.tualimforum.com/tiyatrocularin-hayati-biyografisi/86357-baris-atay-mengullu-biyografisi-baris-atay-mengullu-hayati-baris-atay-mengullu.html)

Başak 25.11.11 22:25

Barış Atay Mengüllü Biyografisi - Barış Atay Mengüllü Hayatı - Barış Atay Mengüllü
 
Barış Atay Mengüllü Biyografisi - Barış Atay Mengüllü Hayatı - Barış Atay Mengüllü Kimdir?
http://img59.imageshack.us/img59/403/baratay6.jpg
Barış Atay Mengüllü 29 yaşındadır. 1.84 boyunda olan Barış'ın göz rengi kahverengidir. 1981 doğumludur.Mengüllü köy'ündendir
1981'de Almanya'da doğan Barış buradan sonra 1999 yılna kadar Antakya'da yaşamıştır. 18 yaşını doldurduktan sonra üniversite için yolu Akdeniz'e düşen Barış Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünde okumaya başlamıştır. Ancak son yılında tiyatroya olan düşkünlüğü ve yeteneğinden dolayı Barış Atay okulu bırakmış ve İstanbul'a giderek Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümü sınavlarını geçerek bu üniversitenin tiyatro bölümüne girmiştir. Barış hala buradaki eğitimini devam ettiriyor.
Barış Atay daha önce Hacı ve Şöhret adlı dizilerde oynamıştır. Ayrıca Kavuk ve Zincirbozan adlı filmlerde de rol almıştır. Ancak asıl dikkatleri üstüne çektiği rol Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Saffet karakteridir. Dizinin ilk üç sezonunda başarılı performansını sürdüren Barış birçok kişi tarafında sevilen ve takip edilen bir aktör olmayı başarmıştır.


Oynadığı Diziler
Arka Sıradakiler 2007-.. (Saffet)
Hacı
Kavuk

Oynadıgı Filmler

Zincirbozan
Kavuk


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2