tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > CEP TELEFONU-ELEKTRONİK > Cep Telefonu Markaları - Elektronik Ürünler > Toshiba
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Toshiba Toshiba cep telefonları modelleri,özellikleri ve temaları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Toshiba G900
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1412

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 29.03.08, 12:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Gamma Üye
 
Metrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 3.491
Konular: 3144
Puan Grafiği
Rep Puanı:6312
Rep Gücü:0
RD:Metrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 74
366 Mesajına 520 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Toshiba G900

TOSHIBA G900

Toshiba Portege G900 ile Geleceğin Teknolojisi Avucunuzda…Üstelik Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional ile beraber.
Dış görünüm ve işçilik kalitesi göz önüne alındığında Toshiba G900 rakiplerine göre bir adım önde. Dünyanın her yerinde kabul gören Made in Japan - Japon malı kalitesi, kendisi de lider bir Japon markası olan Toshiba’nın G900 serisiyle bir kez daha bu gerçeği kanıtlıyor.

PARMAKLA GÖSTERİLEN GÜVENLİK

Biyometrik parmak izi kontrolü özelliği ile kişisel bilgilerini korumaya önem veren ve mobil ortamda güvenilirlik isteyen cep telefonu kullanıcılar için dizayn edildi. Toshiba G900, Windows Mobile tabanlı cep telefonları bir kenara, iş dünyasının en gelişmiş telefonlarında dahi bulunmayan bir güvenlik özelliğine sahip. Günümüz dizüstü bilgisayarlarında nadiren, avuç içi bilgisayarlarda ise neredeyse hiç bulunmayan parmak izi okuma teknolojisi, G900’de mevcut. Yatay Kayan Kapağın arka kısmına kusursuz konumlandırılmış parmak izi okuyucusu ile G900 e-postalardan dokümanlara tüm değerli bilgilerinizin güvenliğini parmaklarınızın ucuna taşıyor. Verilerinizin güvenliğinden hala endişe ediyorsanız veri şifreleme desteğinden de yararlanabilirsiniz
Genişletilmiş ekranı (3” Wide-VGA), hareket halindeyken internet tarayıcıyı kullanabilmesi ve panoramik çalma özelliğiyle PORTEGE G900 yatay format slider bir telefon. Yüksek profilli kullanıcıların kullanabilmesi için bu ürüne tam bir klavye, PC telefon entegrasyon teknolojisi ve WLAN, HSDPA, WiFi ve BluetoothTM bağlantısı da dahil edilmiş.

PORTEGE G900, Outlook, Word, Excel ve Power Point’in cep telefonu versiyonları aracılığıyla, bireysel bilgisayar kullanıcılarına yardım eden , Windows Mobile 6’nın yeni versiyonunu kullanacak olan ilk telefonlardan biridir. Windows Mobile 6, e-mail’leri HTML olarak gösterebilen, geliştirilmiş takvimi ve benzer üstün özellikleriyle kullanıcıların işlerini daha verimli yapabilmeleri için tek bir telefonda toplanmış ileri teknolojik özelliklere sahiptir. Eğer işi bir kenara bırakıp biraz eğlenmek isterseniz PORTEGE G900 ile MP3 dinleyebilir, resim çekebilir veya video kayıt yapabilirsiniz.

3G VE ÖTESİ İÇİN TAM DESTEK

G900 ile nerede olursanız olun ofisinizdeymiş gibi çalışabilirsiniz. Sunduğu geniş bağlantı imkânlarını kullanarak veriminizi artırmanız mümkün. Şu günlerde lisansını beklediğimiz 3G’nin de ötesinde olan HSDPA (High Speed Download Packet Access) bir diğer deyişle 3.5G desteği bulunan Toshiba G900 bu özelliği ile aynı zamanda geleceğe uyumlu bir cep telefonu… Günümüzün bağlantı imkânları söz konusu olduğunda ise EDGE ve GPRS gibi en hızlı seçenekler de G900 ile emrinizde
Ayrıca 3G desteği olan bu ürün ile veri indirme hızının artacağını ve bununla beraber görüntülü iletişimde resim kalitesinin de çok tatmin edici bir noktaya ulaşacağı bir zamanda Portege G900’ün geniş ekranı sayesinde rahatlıkla televizyon izlenebileceğini, dokunmatik ekranı sayesinde internete sörf yaparken yada , film seyredip ve müzik dinlerken artık kullanıcıların diz üstü bilgisayalarını aramayacaklarını belirtti.

İNTERNETE KOLAY ERİŞİM

İnternete girmek ve bağlı kalmak için illa WAP, GPRS veya EDGE bağlantısına mahkûm değilsiniz. G900, WiFi desteği sayesinde kablosuz internet bulunan herhangi bir mekânda internete saniyeler içinde bağlanabilir. İş amaçlı olsun olmasın, Windows Live Messenger’a bağlanıp arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Ayrıca G900 size başka bir cep telefonunun sunmadığı WiFi üzerinden VoIP imkânını da sunuyor
260 saat bekleme ve 260 dakika konuşma süresine sahip olan G900’de yer alan Opera internet tarayıcısı ile web sayfalarını XHTML, HTML4.01 desteği ile çok rahat bir şekilde dolaşabilirsiniz.

İHTİYACINIZA UYGUN KAMERA

Cihazın arka kapağına yerleştirilmiş olan 2 megapiksel kamerası ile baskı alabileceğiniz kareleri yakalayabileceğiniz gibi, 3G aktif olduğunda ekranın üst kısmında gizlenmiş VGA kamera ile video görüşmeleri de yapabilirsiniz. Ayrıca Dijital Zoom özelliği ile yakın çekim yapabilirsiniz.

DİREK USB BELLEK BAĞLAYABİLME

Herhangi bir USB Belleği Toshiba G900 ‘a direkt bağlayarak bilgilerinizi hızlı bir şekilde transfer edebilirsiniz.

OFFICE UYGULAMALARINI RAHAT KALLANIM

Toshiba G900, Ofis uygulamalarınızı (Excel,Word vb.) sadece görüntülemekle değil üzerinde değişikliler yapıp kaydetebilme seçeneği de sunuyor. Yatay geniş Klavyesi sayesinde çok rahat bir şekilde yeni Ofis uygulamaları (Excel,Word vb.) oluşturabiliyorsunuz.

DOKUNMATİK EKRAN VE GENİŞ KLAVYE

Beraberinde gelen kalemi ile Dokunmatik ekranını kullanarak çok rahat bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayırca yatay olarak kaydırarak açılan Q Klavyesi ile rahat bilgi girişi yapabilirsiniz.
Windows XP veya Vista ile eşsiz şekilde kolay ve hızlı senkronize olan Toshiba G900 gelişmiş adres defteri ve takvim özellikleri ile hayatınızı kolaylaştıracak.

Özellikler:

*3G Hazır

*2MP Kamera, Digital Zoom ve 3G için VGA kamera

*Windows Mobile 6.0 İşletim sistemi

*Kablosuz internet(WiFi 802.11b/g)

*Parmak izi okuyucu ile güvenli bir şekilde verilere ulaşım

*Outlook ile e-maillerinize kolay ulaşım

*Windows Live Messenger Kullanabilme, VOIP desteği

*HSDPA, 3G, EDGE, Bluetooth 2.0 + EDR

*USB 1.1 (Mini-USB Bağlantı)

*İş uygulamaları (Excel,word vb.) düzenleyebilme

*Ses Kayıt/Ahizesiz Görüşme

*Ekran : 3” Wide-VGA, 64K Renk (WM5.0), TFT

*Ebat : 60mm x 117mm x 21mm < 140cc

*Bekleme süresi: 260 saat(GSM) / Konuşma süresi : 260 dakika(GSM) / 200 dakika (3G)

*128 MB Dâhili hafıza

*Attırılabilir Hafıza Slotu

*Yatay Kayan Kapak

*Ağırlık 196 gr

( Alıntı )
Metrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
g900, toshiba


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Toshiba TS608 Cep Telefonu Özellikleri - Toshiba TS608 Hakkında SERDEM Toshiba 0 05.12.11 00:54
Toshiba TS10 Cep Telefonu Özellikleri - Toshiba TS10 Hakkında - Toshiba Cep Telefonu SERDEM Toshiba 0 05.12.11 00:52
Toshiba TS705 Cep Telefonu Özellikleri - Toshiba TS705 Hakkında - Toshiba Cep Telefon SERDEM Toshiba 0 05.12.11 00:51
Toshiba TS608 Cep Telefonu Özellikleri - Toshiba TS608 Hakkında - Toshiba SERDEM Toshiba 0 05.12.11 00:50
Toshiba TS10 Cep Telefonu Özellikleri - Toshiba TS10 Hakkında - Toshiba Cep Telefonu SERDEM Toshiba 0 05.12.11 00:49


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:11 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2