tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Toshiba (http://www.tualimforum.com/toshiba/)
-   -   Toshiba Ts705 (http://www.tualimforum.com/toshiba/4048-toshiba-ts705.html)

Metrix 29.03.08 18:01

Toshiba Ts705
 
TOSHIBA TS705

Hem İş hem keyif bir arada

TS705 klasik siyah ve şık gümüş renk seçenekleri bulunan, zarif, kapaksız bir modeldir. Çok sayıda üstün özelliğiyle iş ile keyfi birleştirmek isteyenler için mükemmel seçimdir.

Görüntülü arama

TS705’in dönebilen benzersiz kamerası ile görüntülü arama çok kolay. Kamerayı dışarı doğru döndürdüğünüzde, telefonda konuştuğunuz kişi sizi görebilir. 1,3 mega piksel kamera ile, arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca yüksek kalitede ses ve görüntüye sahip video klipler çekebilir ve bunları izleyebilirsiniz.

Sevdiğiniz müzikler

TS705’in yüksek kaliteli MP3 müzik çaları ile sevdiğiniz müziği istediğiniz her yere götürebilirsiniz. 24MB’lık dahili hafıza ile çok sayıda parça kaydedebilir ve daha fazlasını kaydetmek isterseniz isteğe bağlı microSD™ kartını kullanabilirsiniz.

Her zaman bağlı

TS705, Bluetooth™ teknolojisini desteklediğinden, 10 metre mesafedeki diğer Bluetooth™ uyumlu cihazlara bağlanabilirsiniz. Bluetooth™ veya USB ile telefonunuzu Outlook Takvimi ve Kişiler listenizle kolay ve hızlı bir şekilde senkronize edebilirsiniz. TS705 bir tri-band 3G telefon olduğundan asla bağlantınız kesilmez.

Mesajlaşma

TS705, ile SMS ile kısa metin mesajı gönderebilir veya resim, ses ya da video klipler ekleyerek mesajınızı MMS veya e-posta biçiminde iletebilirsiniz. TS705’in modem özelliği ve push e-posta desteği sayesinde şirket e-postalarınıza hızla erişerek nerede olursanız olun ofisinizle bağlantı kurabilirsiniz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2