tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Ağır hasar! (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/27066-agir-hasar.html)

blue 21.02.09 21:42

Ağır hasar!
 
http://img502.imageshack.us/img502/6...zlitssev09.jpg


Son haftalarda futboluyla taraftarını tatmin edemeyen Trabzonspor, Denizlispor maçında da kötü futbolu ve bıraktığı 3 puanla büyük şok yaşattı! Angelov'un ilk, Bangoura'nın ikinci yarıda attığı gollerle Avni Aker'de adeta donan bordo mavili ekip, şampiyonluk yolunda ağır yara aldı!

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Denizlispor arasındaki maçın ilk yarısı Denizlispor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

11. dakikada sol kanattan Cale'nin ortasında ceza sahası önünde topla buluşan Gökhan'ın defans oyuncularından sıyrılarak yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla oyun alanını terk etti.

14. dakikada Selçuk, ceza sahası önünde Gökhan'dan aldığı pası daha önde bulunan Tayfun'un önüne attı. Boş durumdaki bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla dışarı çıktı.

15. dakikada sağ kanattan Bangoura'nın yaptığı ortaya ceza alanında iyi yükselen Angelov'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Sylva'nın sağından ağlarla buluştu: 0-1

40. dakikada Alanzinho'nun ara pasında topla buluşan Gökhan, kaleci Özden'i de geçtikten sonra açısı daralmasına rağmen plase bir vuruş yaptı. Denizlispor'un defans oyuncuları araya girerek meşin yuvarlağı kornere çeldiler.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Denizlispor'un üstünlüğüyle sona erdi.

57. dakikada Selçuk'un ara pasında ceza sahasında topla buluşan Gökhan'ın plase vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

60. dakikada kontratağa çıkan Denizlispor'da, Angelov soldan çizgiye kadar inerek pasını ceza alanındaki Bangoura'ya aktardı. Kaleci Sylva'nın yatarak kontrol etmeye çalıştığı meşin yuvarlağı önünde bulan Bangoura, topu ağlarla buluşturdu: 0-2

67. dakikada Bangoura'nın sağdan ceza sahasına ortasında topla buluşan Braga'nın sert şutunda, meşin yuvarlak kale direğinin sağından az farkla oyun alanını terk etti.

83. dakikada Barış'ın soldan ceza alanına ortasında oluşan karambolde top, daha geride bulunan Selçuk'un önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak auta çıktı.

Karşılaşma, Denizlispor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

-398 GÜN SONRA MAĞLUP OLDULAR-
Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de 398 gün sonra sahasında bir lig maçında mağlubiyet aldı.

En son geçen sezon ligin 19. haftasında 19 Ocak 2008'de sahasında Hacettepe adını alan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Denizlispor'a 2-0 yenilerek taraftarları önünde uzun bir süre sonra mağlubiyet aldı.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2