tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Duraklama devri! (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/27117-duraklama-devri.html)

blue 18.03.09 23:49

Duraklama devri!
 
http://img14.imageshack.us/img14/904...libiyetsev.jpg


3 haftadır evinde "gemileri batan" Trabzonspor, deplasmanda da kaybetti! Gaziantepspor karşısında Hakan Bayraktar (2) ve M.Yozgatlı'nın gollerine, Colman (pen) ve Gökhan'ın cevabı yetmedi, bir süredir düşüşte olan bordo mavililer böylece kritik haftayı da çok önemli bir puan kaybı ile kapattı!

:: MAÇTAN DAKİKALAR ::


3. dakikada Beto soldan Trabzonspor ceza alanına orta yaptı. Defansın uzaklaştıramadığı top ceza yayı önünde Hakan Bayraktar'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun sol ayağı ile vuruşu filelerle buluştu: 1-0

12. dakikada Selçuk kendi sahasından aldığı topu orta alana kadar getirdi. Gaziantepspor defansının arkasına gönderdiği topa Umut hareketlendi, bu oyuncunun aşırtma vuruşunda top az farkla üsten auta gitti.

18. dakikada Cesar'ın pasına Tabata hareketlendi. Tabata ceza alanına girerken orta yaptı, meşin yuvarlağa hiç bir Gaziantepsporlu futbolcu dokunamayınca top dışarı çıktı.

25. dakikada Selçuk Gaziantepspor ceza alanına ortaladı. Gökhan Ünal iyi yükselip kafayla vurdu. Top direğin dibinden az farkla dışarı çıktı.

30. dakikada Tabata köşe vuruşu kullandı. Ceza alanında iyi yükselen Cesar kafayla vurdu. Kaleye giden topu kale çizgisi üzerinden Serkan Balcı çıkartıp tehlikeyi önledi.

36. dakikada Trabzonspor'da kazanılan serbest vuruşu Selçuk kullandı. Bu oyuncunun, Gaziantep kalesini cepheden gören noktadan kullandığı sert vuruşta top az farkla yandan auta gitti.

40. dakikada Murat Ceylan'ın pası ile buluşan İsmail, ceza alanına girip vurdu, top kaleciden döndü. Topu önünde bulan Mehmet Yozgatlı'nın kafayla vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0

43. dakikada, Trabzonspor'un kazandığı serbest vuruşu Colman kullandı, ceza alanına gönderdiği topa Selçuk yükselmek isterken, Murat Ceylan tarafından düşürüldü. Hakem penaltı kararı vurdu. Penaltıyı kullanan Colman sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1

45. dakikada, Colman soldan Gaziantepspor ceza alanına ortaladı, Umut iyi yükselip kafayla vurdu, top filelere giderken İsmail kafayla topu uzaklaştırıp gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Gaziantepspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

62. dakikada, Murat Ceylan'ın pasında topla buluşan Tabata, defansı geçerek altı pas içine kadar sokuldu. Topu müsait durumda bulunan Beto'ya vermek yerine kaleye gönderince meşin yuvarlak yandan auta gitti.

66. dakikada, Tabata'nın arapasıyla hareketlenen Hakan Bayraktar ceza alanına girdi. Hakan Bayraktan kaleciyle karşı karşıya kaldığı anda plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 3-1

81. dakikada, Trabzonspor Colman ile taç atışı kullandı. Colman'ın uzun taç atışına Cesar yükselip kafayla vurmak istedi ama ıskaladı. Pozisyonu iyi takip eden Gökhan Ünal boşta kalan topu altı pas içinde plase bir vuruşla filelerle buluşturdu: 3-2

90 artı 2 dakika Trabzonspor serbest vuruş kullandı. Selçuk İnan'ın sert şutunda top direkten döndü.

Maç, Gaziantepspor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2