tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Hazırlıklar Tamamlandı (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/43606-hazirliklar-tamamlandi.html)

Jaguar 06.03.10 17:05

Hazırlıklar Tamamlandı
 
Colman'dan mesaj


http://i.fotomac.com.tr/2010/03/06/2...4580329955.jpg

Cezalı olduğu için Antalya karşılaşmasında forma giyemeyen Gustavo Colman, bugünkü maçta kendini affettirmek istiyor


Kenarda oturmak zor
Büyükşehir Belediye maçında sarı kart gördüğü için geçen haftayı cezalı geçiren Gustavo Colman, Gençlerbirliği karşısında kendini affettirmek istiyor. Arjantinli yıldız, "Kenarda oturmak bana göre değil. Geçen hafta berabere kaldığımıza üzüldüm. F.Bahçe ve Kayseri puan kaybetmişti. Kazansak büyük avantaj olacaktı. Keşke sahada olup, sonucu değiştirebilseydim" dedi.

Kendime güveniyorum
Avni Aker Stadı'nda futbol oynamanın kendisi için büyük zevk olduğunu da dile getiren Colman, "Taraftarımız kesinlikle muhteşem. O desteği görünce, takımdaki herkes gibi sahada olmayı çok istedim. Gençlerbirliği mücadelesinde tüm yeteneklerimi ortaya koymaya çalışacağım. Taraftarlarımız şova hazır olsun. 3 puan bizim olacak" şeklinde konuştu.



Hazırlıklar tamamlandıhttp://www.trabzonspor.org.tr/Upload...7-1U8G0P1S.jpgTakımımız Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda takımımız ısınma bölümünün ardından taktik çalışması gerçekleştirdi.


Kazanma vakti geldi


http://i.fotomac.com.tr/2010/03/06/2...2707373192.jpg

Teknik direktör Şenol Güneş, 3 haftada kaybedilen 6 puanı telafi etmek için Gençlerbirliği'ni yenmek zorunda olduklarını söyledi


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü Gençlerbirliği maçının mutlaka kazanılmasını istedi. Son 3 haftada 6 puan kaybedildiğini hatırlatan tecrübeli hoca, "Kritik kayıplar verdik. Ancak 3-4 hafta içinde ilk 4 takım arasında yer alabiliriz. Sıradaki maçlara daha dikkatli çıkmalıyız" dedi.

Gençlerbirliği'nin ligin kaliteli ekiplerinden olduğuna dikkat çeken Güneş, "Çok koşan, pres yapan, ani ataklarla gol arayan bir rakiple oynayacağız. Kendi sahamızda yeni bir kayıp yaşamak hem bizi hem de taraftarımızı üzer. Buna izin vermeyeceğiz. Haftayı 3 puanla kapatacağız" diye konuştu.








Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:13 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2