tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Trabzonspor
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Trabzonspor Trabzonspor taraftarının köşesi,trabzonspor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Trabzonspor 2-0 Antalyaspor
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
828

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 26.03.10, 09:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Trabzonspor 2-0 Antalyaspor

Trabzonspor 2-0 Antalyaspor

Türkiye Ziraat Kupası Yarı Final ilk maçında Antalyaspor'u Alanzinho ve Umut'un golleriyle 2-0 mağlup ettik.


Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Hüseyin Göçek, Baki Tuncay Akkın, Serkan Gençerler

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Ceyhun (Dk.46 Teofilo), Selçuk, Colman, Burak (Engin Yılmaz), Alanzinho (Dk.89 Gabric), Umut
Yedekler: Tolga, Barış, Teofilo, Gabric, Engin, Ömer, Egemen
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol GÜNEŞ

ANTALYASPOR: Ömer, Yalçın, Orhan, Necati (Dk.79 Fatih Ceylan), Ali Zitouni (Dk.75 Korhan), Jedinak, Djiehoua (Dk.66 Veysel), Erhan, Ertuğrul, Batak, Tita
Yedekler: Polat, Şenol, Musa, Gürhan, Veysel, Fatih, Korhan
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet ÖZDİLEK

GOL: Dk.65 Alanzinho, Dk.86 Umut Bulut (Trabzonspor)
SARI KART: Necati, Orhan Ak, Jedinak (Antalyaspor), Umut (Trabzonspor)
KIRMIZI KART: Dk.90+2 Engin Baytar (Trabzonspor), Dk.90+2 Yalçın (Antalyaspor)

İstiklal marşımız okundu.
Hayatını Kaybeden Galatasaray Eski Başkanı Özhan Canaydın için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşu boyunca tüm tribünlerden alkış sesleri yükseldi.

...ve Maç başladı.

Dk.4 Alanzinho savunmanın arkasındaki Burak'a bıraktı, Burak rakibinden sıyrılarak kaleyi düşündü, savunma ayak koyunca top kornere çıktı.
Dk.5 Umut ceza sahasına soldan girdi, Burak'a çıkardı, Burak istediği vuruşu yapamadı, savunmadan dönen topa Colman vurmak isterken Antalyaspor savunması yine araya girdi ve tehlikeyi önledi.
Dk.18 Alanzinho ceza sahası önünden gerideki Colman'ın önüne bıraktı, Colman'ın sert şutu üstten auta gitti.
Dk.23 Ali Zitouni'nin ceza sahası içerisinden vuruşunda kaleci Onur gole izin vermedi.
Dk.27 Alanzinho rakibinden sıyrıldı ceza sahasına girdi, ikinci rakibinden sıyrılırken düşürüldü ancak hakem devam dedi.
Dk.29 Alanzinho ceza sahası önünde önce rakibinden sıyrıldı, sonra şutu düşündü ancak top yandan auta çıktı.
Dk.30 Colman topu sağa doğru taşıdı, dönerek arka direğe ortaladı, Umut kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı gitti.
Dk.31 Umut kale önüne havalandırdı, savunmanın uzaklaştırdığı top Selçuk'un önüne düştü, bu oyuncunun sert vuruşu üst direkten çok az farkla auta gitti.
Dk.32 Trabzonspor kontraatağında Serkan soldan Alanzinho'ya ortaladı, Alanzinho kale önüne çıkardı, Colman'ın vuruşu kaleci Ömer'den döndü.
Dk.34 Colman sol tarafta Tita'ya şık bir çalımla önünü boşalttı sol ayağıyla şutu düşündü ancak top yandan auta gitti.
Dk.38 Colman kafayla topu savunmanın arkasına aşırdı, Burak, kaleci Ömer'le karşı karşıya kaldı, daralan mesafede topa vurdu ancak kaleci Ömer'den döndü. Oluşan karambolde ikinci vuruşu yapamayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
Dk.40 Selçuk'un ceza sahasının sağından kullandığı serbest vuruşta topu yerden Giray'a gönderdi, Giray dönerek vurdu, savunmadan döndü.
Dk.44 Necati Ateş sarı kart gördü.

İkinci yarı başladı.
Teofilo Ceyhun'un yerine oyuna girdi.
Dk.49 Selçuk serbest vuruştan kaleyi düşündü, top üstten auta gitti.
Dk.52 Alanzinho soldan Colman'a çıkardı, Colman gelişine vurdu, top uzak direkten auta çıktı.
Dk.54 Ali Zitouni'nin ceza sahası önünden şutunu kalecimiz Onur iyi çıkardı.
Dk.63 Jedinak Alanzinho'ya yaptığı hareket sonrasında sarı kartla cezalandırıldı.
Dk.64 Selçuk'un serbest vuruştan kale önüne gönderdiği topa Umut hareketlendi ancak Antalyaspor kalecisi Ömer topu yumruklayarak Umut'un vurmasını engelledi.
Dk.65 Goooooooooooooooooooolllllllllll Alanzinho... Burak ceza sahası içinde Teofilo'ya çıkardı, Teofilo sağ tarafta müsait pozisyondaki Alanzinho'yu gördü, Alanzinho'nun düzgün vuruşu Ömer'in sağından filelerle buluştu.(1-0)
Dk.66 Burak Yılmaz'ın yerine Engin Baytar oyuna dahil oldu. Antalyaspor'da da Djiehoua'nın yerine Veysel oyuna girdi.
Dk.67 Umut sarı kart gördü.
Dk.70 Engin Baytar sol taraftaki Alanzinho'ya çıkardı, Alanzinho ceza sahası dışının sol çaprazından yaptığı vuruş uzak direkten auta çıktı.
Dk.71 Teofilo önce rakibini çalımladı, sonra Umut'a bıraktı, Umut pozisyonunu düzelterek vurdu ancak top üstten auta çıktı.
Dk.73 Colman rakibinden sıyrıldı, sol taraftaki Teofilo'ya verdi, Teofilo tekrar kale önündeki Colman'a çıkardı, Colman altı pas çizgisinin üzerinde düştü ancak harem pozisyona devam dedi.
Dk.74 Ali Zitiouni'nin yerine Korhan oyuna girdi.
Dk.77 Alanzinho sol çaprazdan çok sert vurdu kaleci Ömer topu kornere çeldi.
Dk.79 Umut Bulut, sağ çaprazdan vurdu, Teofilo ayak koyarak topu filelerle buluşturdu ancak pozisyon ofsayt.
Dk.79 Necati'nin yerine Fatih Ceylan oyuna girdi.
Dk.80 Selçuk sağ taraftan serbest vuruş kullandı, Giray yükseldi ve kafayı vurdu ancak top uzak direkten auta çıktı.
Dk.86 Gooooooooooooooooooolllllllllllllll Umut Bulut...Colman ceza sahası içinde sol taraftaki Umut'a çıkardı, Umut sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu (2-0).
Dk.88 Alanzinho alkışlar arasında yerini Gabric'e bıraktı.
Dk.90 oyuna dört uzatma dakikası eklendi.
Dk.90+2 Engin Baytar ve Yalçın Ayhan girdikleri tartışma sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kaldılar.

Maç takımımızın 2-0'lık galibiyetiyle sona erdi.






































































Şenol Güneş’in açıklamaları

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“İyi bir takımla oynadık. İyi kapanıp, iyi çıkabilen bir rakip vardı. Düşündüğümüz gibi oynamaya çalıştık. İlk yarıda bölüm bölüm iyi oynadık. Bazı bölümlerde rakibe şans verdik ve teslim olduk. Çok pozisyon üretmedik ancak çok da pozisyon vermedik. İkinci yarı daha çok pozisyon bulduk. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu maçın 2-0 kazanılması her şeyin bittiği anlamına gelmez. Biz 0-0’mış gibi oynayacağız rövanşta.

Oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler. İkinci yarıda pozisyon vermeden pozisyon buldular. Oyuncularımı kutluyorum. Seyircimiz de hafta arasında böyle bir ilgi gösterdiler. Onlara da teşekkür ediyorum.

Engin saha içinde mükemmel bir oyuncu. Yetenekli bir oyuncu. Türk futbolu için uzun süre yararlanabilecek bir oyuncu. Saha içinde ona katılacak bir şey yok. Özel hayatında sıkıntılar olan bir arkadaşımız. Onu kazanacağız. Saha dışı eğitime ihtiyacı var. Bu hem onun hem de Türk futbolu için önemli. Kazanırsa Türk futbolu ve kendisi de kazanacak. Bugünkü hareketi cezasız kalmayacak. Bu maçta küfür olduğunu söyledi. Tekme de atılabilirdi. Bunlara karşı eğitimle olmalı. Biz iyi işler yapıyoruz. Büyümek için ufak tefek ayrıntılar vardır. Bunların bazılarını eksik yapıyoruz.


Kayserispor son yılların en iyi takımı. Son haftalardaki sonuçlarla onları değerlendirmek doğru değil. Genç oyuncular aldı, ekonomisini düzeltti, tesisler yaptı. Kulüp olma yolunda önemli adımlar attı. Son haftalarda sıkıntılı sonuçlar almaları kötü takım oldukları anlamına gelmez. Umarım orada iyi bir maç oynar ve iyi bir galibiyet alırız. Büyüklere karşı iyi oynuyorlar. Biz de buna göre oynayacağız.


Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe ye da Beşiktaş kim şampiyon olursa olsun. Biz olmadığımız sürece olana saygı duyarız. Bursaspor iyi bir çıkış yaptı. Kayserispor için söylediklerimizi onlar için de söyleyebiliriz. Hak ettikleri bir yerdeler. Şampiyon olurlarsa tebrik ederiz. Biz olmak isteriz, olamazsak şu olsun demeyiz”






Kolbastı şovu iptal edildi


Türk futbolunda centilmen kişiliği ve örnek spor adamlığıyla ön plana çıkan, Fair-Play ruhunun önemli temsilcilerinden Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği eski Başkanı Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle bu akşam Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde oynayacağımız Antalyaspor maçı öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.


Bu arada Canaydın’ın vefatı nedeniyle daha önce H.Avni Aker Stadı’nda yapılacağı açıklanan kolbastı şovu da iptal edildi.
Bu vesileyle bir kez daha Canaydın’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futboluna başsağlığı diliyoruz…


Kusursuz fırtına



Derbi fatihi Trabzon, kupada da fırtına gibi esip Alanzinho ve Umut Bulut'la Antalyaspor'u devirdi, rövanşı kolayladı


Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yendi. Geçen hafta G.Saray'ı deviren Karadeniz Fırtınası, kupada da esmeye devam ediyor. Avni Aker'deki maçı Alanzinho ve Umut'un golleriyle kazanan bordo-mavililer, rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.

2010'da kaybetmiyor
Trabzonspor, böylece 2010 yılı içindeki 15'inci resmi maçını da kaybetmedi. Bordo- mavililer bugüne dek oynadığı 15 karşılaşmada 10 galibiyet alırken, 6 da beraberlik elde etti. Bu karşılaşmalarda rakip filelere tam 29 gol gönderen Trabzonspor, kalesinde ise sadece 8 gol gördü.
Alkışlar Alanzinho'ya
Bordo-mavili ekibin Brezilyalı yıldızı Alanzinho, bu sezon 3. golünü (2 kupa, 1 lig) Antalya filelerine gönderdi. Sambacı, oyundan çıkarken ayakta alkışlandı.


Maçın Sineması



Alanzinho döktürdü, hem okudu, hem yazdı! 25 bin taraftar sambacıyı ayakta alkışladı


Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Antalyaspor'u 2-0 yenerek final kapısını ardına kadar açtı. Karadeniz Fırtınası, Avni Aker'deki karşılaşmada müthiş bir futbol ortaya koydu, yine tarihi farkı kaçırdı. Gol perdesini 66'da gecenin yıldızı Alanzinho açtı. 87'de Umut Bulut maçın skorunu belirledi: 2-0. Karşılaşmanın uzatma anlarında Yalçın ve Engin Baytar, topsuz alanda birbirine kafa atınca hakem Hüseyin Göçek her iki futbolcuya da kırmızı kartını çıkardı.Dün Alanzinho öyle muhteşem bir futbol ortaya koydu ki; tıpkı Messi için söylenen cümle Alanzinho için de geçerliydi: "Alanzinho'yu sahada durdurmak için sırtından tüfek ile vurmak gerekir!" Dün Trabzonspor'un süper Brezilyalısını 25 bin bordo-mavili taraftar ayakta alkışladı. Alanzinho'yu artık Türkiye'de tek bir şey durdurabilir, 'o da sakatlık!' Trabzonspor, 14-15 Nisan'daki rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladı. Ufukta F.Bahçe-Trabzon finalini şimdiden görür gibi olduk.

Kolbastı şovu iptal

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Antalyaspor maçının devre arasında yapılacağını açıkladığı kolbastı şovunu, Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle iptal etti. Bordo- mavili kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, daha önce planlanan kolbastı şovunun Özhan Canaydın'ın hatırasına saygı olarak iptal edildiği duyuruldu.

Maçın anatomisi

Trabzonspor, karşısında kupada finale çıkmaya kararlı ve dinamik bir Antalyaspor buldu. Her zaman maçlara hızlı ve baskılı başlayan bordo-mavili takım, bu kez rakip ceza alana girmekte zorlandı. İlk yarım saat kıran kırana bir orta alan mücadelesi şeklinde geçti. 2. yarıya ise bordo-mavililer daha çok risk alarak başladı. Nitekim Alanzinho 66'da güzel bir vuruşla ağları görünce Trabzonspor rahatladı. 87'de ise günün çalışkan ismi Umut, Colman'ın asistini iyi değerlendirdi. Böylece Trabzon istediğini aldı.

Dakika 23: Antalyaspor sağdan etkili geldi. Djiehoua önündeki rakibi geçip altı pasa kesme bir top attı. Kaleci Onur uçarak topu çeldi.

Dakika 29: Trabzonspor atağında Colman sağ kanattan güzel getirdiği topu ortaladı. Ceza alanı içinde Umut vurmadan önce Erhan araya girdi.

Dakika 39: Colman ceza alanı yayı üzerinde havalanan topu kafayla indirdi. Burak kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu ayağına dolandırdı.

Dakika 45+2: Alanzinho soldan çizgiye kadar indi ve önündeki rakibini adeta belini kırarak çalımladı. Yerden ortasını kaleci Ömer kurtardı.

Dakika 47: Umut tek başına ceza alanına girdi. Kaleci Ömer'in plonjonuyla kendini yerde buldu. Hakem pozisyona 'devam' kararı verdi.

Dakika 63: Antalyaspor orta alanda daha çok topa sahip olmaya başladı. Ali Zitouni sağda boş kaldı. Sert şutu direğin yanından auta gitti.

Dakika 66: Burak'ın getirdiği topla ceza sahasında Teofilo buluştu. Bu oyuncu meşin yuvarlağı sağa çıkardı. Alanzinho ağları havalandırdı: 1-0.

Dakika 87: Antalya defansını üzerine çeken Arjantinli Colman sağdaki Umut'u gördü. Bu oyuncu sert ve düzgün vurarak golünü attı: 2-0.

Maçın yıldızı
Alanzinho:
Brezilyalı yıldız hem Trabzonspor'un hem de sahanın en iyisiydi. Üstün tekniği, nefis bilek hareketleri ile topla her buluşmasında Antalyaspor savunmasını aciz bıraktı. Takımına birçok pozisyon hazırladı. Uzaktan nefis şutlarla kaleyi yokladı. Attığı klas golle finalin kapısını araladı.

Hayal kırıklığı
Djiehoua:
Antalyaspor'un gol ümitlerini bağladığı Fildişili santrfor, Song'un markajında adeta kayboldu. Normal performansının çok altında oynayan Djiehoua'yı Mehmet Özdilek 67'de oyundan aldı.

Maçın hareketi
Süper şut:

Maçın 55. dakikasında durum 0-0 berabere devam ederken Antalyasporlu Tita iki rakibinin arasında iyi sakladığı topu nefis şekilde kaleye şutladı. Sağ üst köşeden çatala giden topu kaleci Onur uçarak kurtardı. Gerek atılan şut gerekse kalecinin uçarak kurtarışı tek kelimeyle mükemmeldi.

Kader anı
Akıllı asist:

Mücadelenin 66. dakikasında Antalyaspor defansını ortadan delen Teofilo kendisi şut atmak yerine boş durumda bulunan Alanzinho'ya pas attı. Bu hareketiyle ilk golün asistini gerçekleştirmiş oldu. Golde Teofilo'nun payı oldukça büyüktü. Trabzonspor böylece rakibin kilidini açtı.

Maçın hakemi
Göçek açık vermedi:

Hüseyin Göçek maç boyunca pozisyonlara yakın oldu ve oyuncularla iyi diyalog kurdu. Sahada agresif hareketlere izin vermedi. Ceza sahası içindeki tartışmalı pozisyonlarda tereddüt etmeden oyunu devam ettirdi. Yalçın ve Engin'i oyundan atması doğru karardı. Yönetimi başarılıydı.








--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
20, antalyaspor, trabzonspor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Facebook Trabzonspor Kapak Fotografları - Zaman Tüneli Trabzonspor Kapak Resimleri Kartal Network ve İnternet 0 12.05.13 14:26
Galatasaray 1 - 2 Antalyaspor Jaguar Anadolu Futbol Takımları 0 09.05.10 19:36
Türkiye Kupası'nda yarı final maçında Antalyaspor, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Jaguar Trabzonspor 0 15.04.10 08:44
Antalyaspor 1-1 Trabzonspor Jaguar Trabzonspor 0 27.02.10 09:31
Antalyaspor 2 - Galatasaray 1 Jaguar Galatasaray 0 04.02.10 09:51


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:23 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2