tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Beşiktaş 0-0 Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/44356-besiktas-0-0-trabzonspor.html)

Jaguar 10.04.10 21:56

Beşiktaş 0-0 Trabzonspor
 
Beşiktaş 0-0 Trabzonspor


İnönü Stadı'nda karşılaştığımız Beşiktaş'la yaptığımız mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

STAT: İnönü
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Cem Satman, Tarık Ongun

BEŞİKTAŞ: Rüştü (Dk. 38 Hakan), Ekrem, Sivok, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Fink, Ernst (Dk. 81 Nobre), Uğur İnceman, Yusuf (Dk. 78 Serdar), Holosko, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli


TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Burak (Dk. 68 Sezer Badur), Alanzinho (Dk. 90 Murat), Umut, Teofilo (Dk. 57 Ceyhun)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş


SARI KARTLAR: Giray, Burak, Serkan


Karşılaşmaya Beşiktaş, defansif bir kadroyla sahaya çıkarken, takımımız Teo-Umut-Alanzinho üçlüsünün yer aldığı onbirle İnönü Stadı'nın çimlerindeydi. Siyah beyazlılar, orta sahada karşıladığı rakibi karşısında defansın arkasına atılan toplarla etkili olma amacındaydı. Bunlardan biri 11. dakikada gerçekleşti. Bobo'nun içeri çevirdiği topa Toraman vurdu ama farklı şekilde auta çıktı. 5 dakika sonra Beşiktaş kornerinde Fink'in kafa vuruşunu Serkan çizgiden çıkardı.
Daha sonra orta sahayı biraz dengeleyen ekibimiz, 23. dakikada ilk yarının en önemli fırsatını kullanamadı. Rüştü ile karşı karşıya kalan Umut, iki vuruşta da tecrübeli kaleciyi geçemedi. Bu pozisyonun ardından iki takım için de çok önemli bir pozisyon olmadı ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.

İkinci yarı karşılıklı pozisyonlarla başladı. Önce Teo topu üstten auta attı. Ardından da Beşiktaş çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Bobo, Colman ve Giray'dan sıyrılıp Onur ile karşı karşıya kaldı ama Galatasaray maçının kahramanı yine bir rakip golcüye fırsat vermedi. Mutlak galibiyet isteyen Beşiktaş, ilerleyen dakikalarda baskısını artırırken, karşısına yine Onur çıktı. Genç kaleci, Ekrem ve Holosko'nun güzel vuruşlarını ardı ardına nefis hareketlerle kurtardı.

Uzatma dakikalarında da gol gelmeyince müsabaka 0-0 sona erdi.


http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...uyuk/logo8.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2