tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Asbaşkanımızın açıklamaları (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/44551-asbaskanimizin-aciklamalari.html)

Jaguar 21.04.10 13:12

Asbaşkanımızın açıklamaları
 
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunda özellikle federasyon ve hakemlere yönelik eleştirilerin yoğunlaştığına dikkat çeken Hacısalihoğlu, özellikle tribünleri kışkırtacak yaklaşımlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekti.

Kendilerinin de zaman zaman hatalı kararlar nedeniyle eleştirilerde bulunduklarına dikkat çeken Asbaşkan Hacısalihoğlu, “Futbolun doğal yapısında bunları normal karşılamalıyız. Ancak olayı mücadele ve hesaplaşma boyutuna taşımak hiçbir kulübe ya da camiaya katkı sağlamaz” dedi.

Kendilerinin baştan beri Mahmut Özgener yönetimine güven duyduklarını dile getiren Hayrettin Hacısalihoğlu şöyle devam etti: “Zaman zaman hakem hatalarını söylemek federasyona cephe almak değildir. Hakem yanlışları kişisel hatalar ya da o müessesenin hatalarıdır. Bunları seslendirmek başka federasyonla özdeşleştirmek başkadır. Mahmut Özgener başkanlığı devraldıktan sonra kendisiyle yönetimine desteğimiz tamdır ve sürmektedir” yorumunu yaptı.

Asbaşkanımız, Beşiktaş yönetiminin federasyona yönelik sert açıklamalarıyla ilgili yöneltilen soruya ise, “Bu açıklamaları maalesef samimi bulmuyoruz. Geçmişte başkaları eleştirilerde bulunduğunda bu değerli kulübümüzden ses çıkmıyordu. Ne zaman kendileri hatalarla muhatap olmaya başladılar o zaman sesleri yükseldi. Herkesin sadece kendisini düşündüğü bir futbol düzeni sağlıklı değildir. Aksine burada sergilenmesi gereken öncelikli tavır, herkesin kendi evinin önünü süpürmesidir. Beşiktaş kulübünün görüşleri elbette kendilerini bağlar, bizleri değil” cevabını verdi.

Anıtpark Hatıra Ormanı temel atma ve fidan dikme törenine 35 profesyonel kulüp başkanının katılmasının bazı çevrelerce federasyona gözdağı gibi yorumlandığına da değinen Hacısalihoğlu, “Böyle bir durum kesinlikle söz konusu değil. Bizler Trabzonlu, Trabzonsporlu ve kulübümüze sempati duyup yakın diyalog içerisinde olduğumuz başkanlarımızı bu törene davet ettik. Futbolumuz adına bazı istişarelerde bulunduk. Federasyona yönelik olumlu düşüncelerimizi dile getirdik. Bu yöndeki çalışmalarımız sınırlarını genişleterek devam edecektir. Trabzonspor boyutundaki bir kulübün böylesi organizasyonlar ve yaklaşımlar içerisinde olması son derece doğaldır” diyerek sözlerini tamamladı.

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...1-5J2V4E5H.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2