tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Trabzonspor Golcü Arayışlarına Devam Ederken Semih'e de Teklif Götürdü... (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/45621-trabzonspor-golcu-arayislarina-devam-ederken-semihe-de-teklif-goturdu.html)

Jaguar 29.05.10 14:27

Trabzonspor Golcü Arayışlarına Devam Ederken Semih'e de Teklif Götürdü...
 
Semih'e en yüksek teklifi yaptılar

http://www2.yazete.com/pics/news/280...07570534_2.jpgTrabzonspor golcü arayışlarına devam ederken Semih'e de teklif götürdü...

Trabzonspor'un golcü arayışları sürerken, Fenerbahçe'yle ipleri koparma noktasına gelen Semih Şentürk'le de görüşmeler sürüyor.

Bu futbolcuyu kadrosuna katarak flaş bir transfere imza atmak isteyen Bordo-mavililer, bir çok Türk takımının ve Avrupa'da bazı takımların da transfer listesinde bulunan futbolcuya en yüksek teklifi yaptı.

Milliyet'in haberine göre, Semih'in henüz Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılmaması nedeniyle transfer konusunda net bir cevap vermeyen Bordo-mavililer, sarı - lacivertli yöneticilerle de temas halinde bulunuyor. Fenerbahçe'yle iyi olan ilişkiler nedeniyle etik kuralları çiğnemeden bu transferi sonlandırmayı planlayan Trabzonsporlu yöneticilerin, önümüzdeki günlerde bu transferle ilgili net bir girişimde bulunması bekleniyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2