tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Trabzonspor Genel Saymanı Aksu, Genel Kurulda Yönetici Adayı Olmayacak. (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/60112-trabzonspor-genel-saymani-aksu-genel-kurulda-yonetici-adayi-olmayacak.html)

Jaguar 12.11.10 08:43

Trabzonspor Genel Saymanı Aksu, Genel Kurulda Yönetici Adayı Olmayacak.
 
Mahmut Aksu aday olmayacak

http://www2.yazete.com/pics/news/111...32606970_2.jpgTrabzonspor Genel Saymanı Aksu, genel kurulda yönetici adayı olmayacak.



Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, aralık ayında yapılacak olağan genel kurulda yönetici adayı olmayacağını bildirdi.
Basın mensuplarıyla kahvaltıda
bir
araya gelen Aksu, Trabzonspor'da 3 yıldır görev yaptığını anımsatarak, 'Elimizden geldiğince yöneticilik yapmaya çalıştık. Yeni dönemde yönetici adayı olmayacağım. Bu benim kesin kararımdır' dedi.

KESİN KARARIMDIR

Aldığı kararın ailevi, ekonomik ve sağlık boyutlarının olduğunu, kendi iradesi dışında listeye alınacağını düşünmediğini anlatan Aksu, 'Bu benim kesin kararımdır. Bu kararımın en
büyük
nedeni babamdır. Daha önce bırakmamı istedi. 'Çatışmalara ve sürtüşmelere girme, ailemiz buna müsait değil' dedi. Sadri beyin tek listeyle Trabzon'dan ve Türkiye'den güçlü bir karma ile devam etmesini dilerim' dedi.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:40 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2