tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Trabzonspor
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Trabzonspor Trabzonspor taraftarının köşesi,trabzonspor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Trabzon Koltuğa Yapıştı
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
589

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 04.12.10, 08:36   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.257
Konular: 1228
Puan Grafiği
Rep Puanı:4393
Rep Gücü:61
RD:Jaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond reputeJaguar has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
196 Mesajına 334 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Trabzon Koltuğa Yapıştı

Trabzon koltuğa yapıştı

Trabzonspor sahasında konuk ettiği Bucaspor'u 2-0 mağlup etti.

Bordo-mavililer bu galibiyetle yenilmezlik serisini 10 maça çıkartırken, galibiyeti getiren goller 10 numaralı formayı giyen Umut Bulut ve Colman'dan geldi.

TRABZONSPOR TAM GAZ

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor, Bucaspor'u da yenerek 15. haftayı da kayıpsız geçti. Bordo-mavililer bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini de 10 maça çıkartmış oldu.

UMUT'UN TRABZONSPOR FORMASIYLA 61. GOLÜ

Mücadelenin 6. dakikasında Trabzonspor'un
ilk
golünü atan Umut Bulut, bu sezon Süper Lig'deki 7. golüne imza attı. Bordo-mavili oyuncunun, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'deki gol sayısı ise 61'e yükseldi.

COLMAN SİFTAH YAPTI

Karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise Colman'dan geldi. İbrahim Dağaşan'ın Engin'e yaptığı faulden sonra kazanılan penaltı atışını 77. dakikada gole çeviren Arjantinli oyuncu attığı bu golle bu sezon ilk kez fileleri sarsmış oldu.

YATTARA İLK 11'DEYDİ

Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, takım kaptanı İbrahima Yattara'ya, Bucaspor maçında ilk 11'de forma şansı verdi.

Yattara, geçen hafta Gaziantepspor maçında 2 gol atmasına karşın gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düşen Burak Yılmaz'ın yerine ilk 11'de görev yaptı.

En
son
ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçında 11'de sahaya çıkan Yattara, 7 haftalık bir aradan sonra yedek kulubesinden kurtulmuş oldu.

TARAFTAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU

Trabzonspor taraftarları, Bucaspor maçına oldukça ilgi gösterdi. Takımlarının aldığı sonuçlarla şampiyonluk konusunda umutları artan bordo-mavili taraftarlar, Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin tamamına yakınını doldurdu. Sadece maraton tribünde çok küçük boşluklar kaldı.

20 bin dolayında bordo-mavili taraftar, ellerindeki bordo-mavili bayraklarla takımlarına coşkuyla destek verdi. Az sayıda da Bucaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer aldı.

Taraftarlar, bordo-mavili takımın şampiyon olması halinde kente futbolcuların heykellerinin dikileceği biçiminde pankart açtılar.

TARAFTARLARDAN ENGİN'E MORAL

Trabzonspor'un
en
son Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Eskişehirspor ile yaptığı maçta oyundan alınmasının ardından yaptığı sinirli davranışlar sonrası tepki çeken Engin Baytar için taraftarlar olumlu yönde pankart açtılar.

Bordo-mavili taraftarlar, 'Ben bilirim sevgini, Ben bilirim yüreğini, Ben anlarım hevesini' ve 'Boztepeli seviyoruz seni' yazılı pankartlar asarak Engin'e moral verdiler.

Engin ise geçen haftaki Gaziantepspor maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da yedek kulübesinde yer aldı.

JAJA'YA ÖDÜL

Trabzoncell aboneleri tarafından Kasım ayının en
iyi
futbolcusu seçilen Brezilyalı futbolcusu Jaja'ya ödülü verildi.
Trabzoncell abonelerinin gönderdiği oyların yüzde 67'sini alararak 'Ayın Futbolcusu' seçilen Jaja, ödülünü protokol tribünü önünde kulüp başkanı Sadri Şener'in elinden aldı.

Teknik direktör Güneş, Sezer Badur'un yerine ilk kez Zafer Yelen'i 18 kişilik maç kadrosuna aldı.



MAÇIN 90 DAKİKASI

90.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Trabzonspor kendi sahasında oynadığı bu karşılaşmayı 2-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 36'ya yükselterek liderliğini koruyor.

90.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Trabzonspor kendi sahasında oynadığı bu karşılaşmayı 2-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 36'ya yükselterek liderliğini koruyor.

89.Dakika :4. Hakem Cüneyt Çakır maçın sonuna 2 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

88.Dakika :Trabzonspor atağında Umut sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

87.Dakika :Bucaspor atağında Civar ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

86.Dakika :Bucaspor atağında Sercan sol kanattan çizgiye inmek istedi ama savunmada Serkan araya girerek topu kazandı.

84.Dakika :Bucaspor'da Civar sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Onur'da kaldı.

83.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 50 numarayla Jaja Giren oyuncu 66 numarayla Ferhat Öztorun

81.Dakika :Bucaspor gole çok yaklaştı. Sercan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Emre Aktaş yükseldi kafayı vurdu ve top direğin dibinden auta çıktı.

80.Dakika :Bucaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 61 numarayla Ragıp Giren oyuncu 22 numarayla Civar Çetin

79.Dakika :Bucaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Manucho Giren oyuncu 54 numarayla Emre Aktaş

78.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

77.Dakika :Bucaspor'da İbrahim Dağaşan rakibi Engin Baytar'a yaptığı müdahele sonucunda penaltı atışından önce Sarı Kart gördü.

76.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Colman'ın penaltıdan attığı gol ile durumu 2-0 yapıyor.

75.Dakika :Trabzonspor'da Engin Baytar'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucunda hakem Cüneyt Çakır penaltı kararı verdi.

73.Dakika :Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

72.Dakika :Bucaspor'da İbrahim Dağaşan sol kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

71.Dakika :Bucaspor'da İbrahim Dağaşan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve kaleci Onur son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.

70.Dakika :Trabzonspor'da Cale rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

66.Dakika :Bucaspor atağında Sercan sol kanattan rakibini geçerek ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

64.Dakika :Trabzonspor atağında Engin Baytar sol kanattan kaleye doğru sert bir orta yaptı ve kaleci Atilla topu saha içine çeldi sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

63.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 61 numarayla Yattara Giren oyuncu 6 numarayla Ceyhun

62.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi, yerden pas vermek istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

61.Dakika :Trabzonspor atağnda Selçuk ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci Atilla'da kaldı.

60.Dakika :Bucaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Mendy Giren oyuncu 17 numarayla Server

59.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı Umut yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

58.Dakika :Trabzonspor atağında Engin Baytar ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

57.Dakika :Trabzonspor'da bu kez Selçuk sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

56.Dakika :Trabzonspor'da Yattara sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Ediz bir kez daha topu kornere gönderdi.

55.Dakika :Trabzonspor atağında Engin sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama kaleci Atilla topu köşeden kornere çeldi.

53.Dakika :Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası içine arapas vermek istedi ama savunma Umut'tan önce araya girerek topu uzaklaştırdı.

51.Dakika :Bucaspor'da Sercan Kaya ofsayt pozisyonunda kaldı.

50.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Atilla'da kaldı.

49.Dakika :Trabzonspor'da Yattara sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Atilla çıkarak topu uzaklaştırdı.

48.Dakika :Trabzonspor atağında Colman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

47.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ korner çizgisi yanından kaleye pararlel şekilde ortasını yaptı ama kimse dokunamayınca top savunmada kaldı.

46.Dakika :Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho Giren oyuncu 5 numarayla Engin Baytar

46.Dakika :Bucaspor hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

45.Dakika :Hakem Cüneyt Çakır ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona eriyor.

44.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Umut yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Atilla'da kaldı.

43.Dakika :Bucaspor atağında Orhan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Egemen kafayla topu ızaklaştırdı.

42.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

41.Dakika :Bucaspor atağında Sercan sol kanatta korner çizgisi yanından ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

40.Dakika :Bucaspor atağında Sercan sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Egemen araya girerek topu uzaklaştırdı.

39.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

37.Dakika :Trabzonspor'da Cale ofsayt pozisyonunda kaldı.

36.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama top savunmada kaldı.

35.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk orta alan önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

33.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma Umut'tan önce araya girerek topu uzaklaştırdı.

32.Dakika :Bucaspor'da İbrahim Dağaşan sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

30.Dakika :Bucaspor atağında Mendy sol kanattan topla birlikte çizgiye inmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

29.Dakika :Bucaspor gole çok yaklaştı. İbrahim Dağaşan ceza sahası içine arapasını verdi, Manucho topla buluştu, sol çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.

27.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

26.Dakika :Trabzonspor'da Giray rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

25.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho orta alanda topla buluştu, rakiplerini geçerek ceza sahasına yöneldi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

24.Dakika :Trabzonspor'da Selçuk ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Atilla çıkarak yumrukla topu uzaklaştırdı.

23.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk orta alandan ceza sahası önüne doğru yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

22.Dakika :Bu dakikalarda oyunda tempo düştü.

21.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

19.Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanattan rakibini geçerek ilerledi, ceza sahası içine yerden oynadı ama Umut topa vuramayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

17.Dakika :Bucaspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Mendy sol çaprazdan altıpas içine yerden oynadı altıpas içinde Musa topa vurmak istedi ama yavaş bir vuruş olunca top kaleci Onur'da kaldı.

16.Dakika :Bucaspor atağında Koray ceza sahası içine doğru uzun oynadı, Manucho hareketlendi ama savunmada Egemen araya girerek topun
sahibi
oldu.

15.Dakika :Bucaspor atağında Manucho sağ çaprazda ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Onur iki hamlede topun sahibi oldu.

14.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.

13.Dakika :Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası önünde Umut'a pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

11.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan sağ kanata doğru uzun oynadı, Yattara hareketlendi ama top doğrudan kaleci Atilla'ya geldi.

9.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan ceza sahası içine girdi, Selçuk'a doğru pasını verdi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Umut'tan önce topu uzaklaştırdı.

7.Dakika :Bucaspor'da İbrahim Dağaşan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

6.Dakika :Bucaspor'da İbrahim Dağaşan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Orhan Ak yükseldi ama kaleci Onur çıkarak topu kornere gönderdi.

5.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Umut'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Yattara sağ kanattan ön direğe ortasını yaptı, Umut ön direkte savunmanın arasından kafayı vurarak topu kaleci Atilla'nın kapattığı köşeden ağlarla buluşturdu.

4.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından topun gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

3.Dakika :Trabzonspor'da Yattara sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Umut yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

2.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Umut yükseldi kafayı vurdu ve top direkten geri geldi sonrasında savunma topu kornere gönderdi.

1.Dakika :Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.

0.Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor 11 puanla 16. , Trabzonspor ise 33 puanla 1. sırada bulunuyor.

0.Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 15. hafta açılış karşılaşmasında Hüseyin Avni Aker Stadında Trabzonspor ve Bucaspor karşı karşıya geliyor.

--------------Tualimforum İmzam--------------

jaguar
Jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
koltuga, trabzon, yapisti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Trabzon Şehrinin Adı - Trabzon Şehrinin Mitolojik Hikayesi - Mitolojide Trabzon Şehri Kartal Genel Kültür 1 20.11.19 14:48
Gürgenağaç Şehit Pilot Üsteğmen N. Doğan İlköğretim Okulu Maçka Trabzon - Trabzon Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 05.11.12 16:42
Taşçılar Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Dernekpazarı Trabzon - Trabzon Dernekpaza Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 05.11.12 00:19
Trabzon Sağlık Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi Adresi ve Telefonu - Trabzon SGK İletiş Goeben Trabzon 0 15.09.12 01:41
İki Karpuz Bir Koltuğa Sığmaz Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Nokia Atasözleri ve Açıklamaları 0 06.01.12 14:22


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:03 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2