tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > SPOR AKTUALİTE > Trabzonspor
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

Trabzonspor Trabzonspor taraftarının köşesi,trabzonspor kulübü hakkında genel bilgiler...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Trabzonspor'da 41. kuruluş yıldönümü coşkusu!
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
741

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.08.08, 00:51   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Trabzonspor'da 41. kuruluş yıldönümü coşkusu!

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, 41. kuruluş yıldönümü balosunu kutladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bu yıl hiç kimseye şampiyonluk sözü vermediklerini ancak kurdukları kadro ile iddialı, inançlı, gurur duyulan ve dışarıdaki taraftarın başını öne eğdirmeyecek bir takım oluşturduklarını belirterek, bu yılın Trabzonspor'un diriliş yılı olduğunu söyledi.
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, 41. kuruluş yıldönümü balosunu Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri'nde geniş bir katılımla coşkulu bir şekilde kutladı. Geceye Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Kulüp Başkanı Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlardan Salih Erdem, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer, eski Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, eski yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı. Teknik heyet ve futbolcular da gecede hazır bulundu.
Gecenin açılış konuşmasını Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener yaptı. Camianın büyüklüğünden ödün vermeden her geçen gün daha da büyüdüğünü ve elde ettiği başarılarla Türkiye gözbebeği olduğunu ifade eden Şener, Trabzonspor'un büyüklüğünün alın terinin eseri olduğunu belirtti.
Zaman zaman olumsuz sezonlar yaşasalar da büyüklüklerinin kalıcı olduğunu belirten Şener, "Büyüklüğümüz kalıcıdır ve bunu kimse tartışamaz. Trbaznospor bu kentin değeridir Trabzonlunun sesidir, kimliğidir, yüreğidir.
Bize düşün bizlere bırakılan bu eşsiz mirası çok iyi korumak ve daha da büyüterek ulaşılmaz zaferlere koşturmaktır. Geçmişe bakıldığında bordo-mavi renkleri başarıya taşıyan en önemli unsurun birlik ve bütünlük atmosferi olduğunu hepimiz çok iyi bilmekteyiz.
Şampiyonluklarda ve kupalarda elbette emek, anıl terini ve mücadele vardı ama hep bu temel felsefe etrafından birleşen bu camianın gücü büyük bir destek olarak her zaman varlığını korudu" dedi.
"Bu genç yaşına rağmen elde ettiği 6 şampiyonluk, aldığı sayısız kupa, yurt dışında aldığı sayısız zaferlerle kısa süreye sığdırdığı büyük başarılarla Trabzonspor bir marka olmuştur.
Bu markanı kendine özgü nitelikleri vardır. Trabzon adı, yüceliğin, inancın, inatçılığın rekabetin birliğin, bütünlüğün ve kazanmanın simgesi olmuştur yıllarca. Bu değerler büyüklüğün olmaz ise olmaz faktörleridir.
Trabzon'da futbolun hikayesi sadece bu kutladığımız 41 yıla dayanmamaktadır. Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana hem Trabzon kenti, hem de bu şehrin spor organizasyonları ülkede sürekli adından söz ettirmiş varlığını her zaman hissettirmiştir.
Biz yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte camianın çoğunluğunun arzusu doğrultusunda en iyi kadroyu oluşturmak adına yoğun bir çaba sarf ettik ve bunu da başardık.
Takımın 3 yıllık transferini gerçekleştirdik. Önümüzdeki 2 yılda takıma birkaç takviye gerekebilir. Bu yıl Trabzonspor'un yeniden diriliş yılıdır. Size buradan şampiyonluk sözü vermiyoruz.
Ama iddialı, inançlı, gurur duyulan dışarıdaki taraftarımızın başını öne eğdirmeyecek bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Elbette başarı için sadece bu da yetmez.
Hedefe ulaşmak adına, yönetim, teknik kadro, oyuncu bütünlüğü, tüm camianın aynı duyguları yaşaması aynı hedefe kilitlenmesi büyük bir önem taşımaktadır. Eğer bunu becerebilirsek geçmişte elde etiğimiz başarılara ulaşmak için önümüzde hiç bir engel kalmayacaktır."
"Yönetim kurulu olarak bu büyük kulübü sizlerden aldığımız yetki ile sizler adına yönetiyoruz" diyen Şener, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sorumluluk tabii ki bizimdir. Ben ve arkadaşlarım bu sorumluluktan kaçmadık ve kaçmayız. Bizler bu zorlu yolda sadece hepinizin desteklerini bekliyoruz. Camiayı toparlamak, dargınları barıştırmak görevlerimizin arasında olacaktır. 41 kuruluş yıldönümü ve 2008-2009 sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz." (İHA)
--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
41, coskusu, kurulus, trabzonsporda, yildonumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Polis Teşkikatının Kuruluş Günü ile İlgili Konuşma Metni - Polis Teşkikatının Kuruluş Nokia Belirli Gün ve Haftalar Konuşma Metinleri 0 24.03.12 01:37
Polis Teşkikatının Kuruluş Günü ile İlgili Özlü Sözler - Polis Teşkikatının Kuruluş G Nokia Belirli Gün ve Haftalar ile İlgili Özlü Sözler 0 24.03.12 01:33
Yıldönümü Kartları - Yıldönümü Tebrik Kartları Başak E-Kart 0 24.10.11 00:21
İnönü'de Quaresma Coşkusu Jaguar Beşiktaş 0 20.06.10 13:24
Cumhuriyetimizin 86. Kuruluş Yıldönümü Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun Çiçek Tebrik - Kutlama 0 30.10.09 07:40


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:47 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2