tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Trabzonspor (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/)
-   -   Trabzonspor-Cska moskova (http://www.tualimforum.com/trabzonspor/85757-trabzonspor-cska-moskova.html)

Jaguar 02.11.11 19:33

Trabzonspor-Cska moskova
 
Avni Aker Dolacak Bayraklar Dalgalanacak

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...5-7J4U6E7G.jpg

Takımımızın Şamipiyonlar Ligi'nde bugün CSKA Moskova ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynayacağı maçta taraftarlarımız tribünleri doldurarak, oyuncularımızı coşkuyla destekleyecekler.


Buna göre her yerde takımımızın yanında yer alan cefakar taraftarlarımıza müsabaka öncesi kulübümüz tarafından 20 bin adet Trabzonspor bayrağı dağıtılacak. Ayrıca geleneksel 61. dakika şovu tekrarlanacak.

Golcü futbolcumuz Burak Yılmaz, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.


Yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Burak, "Tarihimizde ilk defa katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir yol aldığımızı düşünüyoruz. Yarın bizim için çok önemli bir maç. Tarihi maçlardan bir tanesi. Başka bir dünyada başka bir mücadele vereceğiz. Bu yüzden maçını önemini ve bize getireceklerini biliyoruz. Yarın varımızı yoğumuzu ortaya koyup buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bizler üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Baktığınız zaman grupta da en kritik maç olduğunu düşünüyoruz. Yarın kazanan takım büyük bir yol kat edecektir" dedi.

Burak, ligde attığı gollere Şampiyonlar Ligi'nde de devam etmek istediğini ifade ederek, "Benim ligde atmış olduğum goller bütün takım arkadaşlarımın emeğinin sonucudur. Ben sadece pozisyonları sonuçlandırdım. Ligde attığım tüm gollerin arkasında arkadaşlarımın imzası vardır. Sadece golleri atmak bana nasip oldu. Yarın için üzerime düşün baskının farkındayım. Bu baskı bana iyi geliyor. Bu baskıyla iyi oynamaya çalışıyorum. Yarın için gol atarsam mutlu olurum ama önemli olan gol atmak değil galip gelmek" diye konuştu.

Burak, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk üç maçta oynamamasıyla ilgili olarak ise, "Şampiyonlar Ligi maçlarında oynamayı hak edenlerden bir tanesi de bendim, diğer takım arkadaşlarım gibi. Geçen sezon bende çok iyi mücadele ettim. Bende orada oynamayı hak ediyordum. Fakat dışarıdan destekleyebildim. Talihsiz bir ceza aldım. Zor bir durum. Trabzonspor'u o arena da görmek bana gurur veriyor. İnşallah yarın sahada olacağım ve takımım için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...6-2E9P1Z2B.jpg

Güneş, ilk maçta CSKA Moskova karşısında aldıkları 3 - 0'lık mağlubiyetin ardından olumsuz bir durumun ortaya çıktığını ifade ederek, "CSKA ile grupta ikinci maçımızı oynayacağız. Sizin de bildiğiniz gibi CSKA'ya orda 3 - 0 kaybettik. Bizim için olumsuz bir durum ortaya çıktı. Beklentimiz daha iyi sonuç almaktı. İlk bölümde iyi oynadık ama golden sonra rakip pozisyonları iyi değerlendirdi ve galip gelerek avantaj yakaladı" diye konuştu.

Güneş, yarın oynanacak olan maçın çok kritik olduğunu da ifade ederek, "Bu maçı kazandığımızda çok büyük bir avantaj yakalayacağımızı biliyoruz. İyi oynamaya çalışacağız. Heyecanımız, coşkumuz, yüreğimiz ve iyi bir seyircimiz var. Coşkulu yüreğimizi seyircilerimizle bütünleştirmek istiyoruz. Sabırlı oynamamız gereken bir maç. Rakibimizin özellikle hücumda etkili oyuncuları var ama bizim de var. Kendi sahamızda bunu iyi kullanacağız. Seyircilerimizin yanımızda olmasını diliyoruz. Maçın sonunda gülen takım olmak istiyoruz. Oyun içinde tüm dalgalanmalara seyircilerimizle birlikte göğüs gereceğiz. Biz iyi sonuçla ayrılarsak gruptan çıkma şansımızın yüzde 60'ın üzerine çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Güneş, hayalleri gerçekleştirmeye çalışacaklarını da vurgulayarak, "Oyuncular ve kulüplerin hayalleri var. Bu hayalleri gerçeğe dönüştüreceğimiz bir maç olacak. Şampiyonlar Ligi'ne başlarken grupta her türlü sonucun alınabileceğini, her türlü sıralamanın olabileceğini düşündük. Yarın sıralamada önde olmak için iyi bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Tabi önceliğimiz fair-play ruhu içinde güzel futbol sunarak, rakibe üstünlük sağlamak olacak. Onları puansız göndermek istiyoruz. Rakibe, 'Hoş geldin' de diyor hak edenin kazanacağı bir maç olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kadrodaki alternatiflerin artmasının güzel olduğunu da belirten tecrübeli teknik adam açıklamalarını şöyle tamamladı: "Kadronun tam olması bizim için büyük avantaj. Çünkü maçta hamle yapma şansımız olacak. İlk maçta bu sıkıntımız vardı. Hücum bölgesinde kadro darlığımız bir sıkıntı yaratıyordu. Şimdi bu maçta tam tersine her türlü hamle yapmaya şansımız olacak. Umarım saha içinde bunu iyi kullanırız" dedi.

http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...5-5P1A4K4M.jpg



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2