tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Edebiyatçıların Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/turk-edebiyatcilarin-hayati-biyografisi/)
-   -   Metin Hara Biyografisi - Metin Hara Kimdir - Metin Hara Hayatı - Metin Hara Yaşamı (http://www.tualimforum.com/turk-edebiyatcilarin-hayati-biyografisi/140786-metin-hara-biyografisi-metin-hara-kimdir-metin-hara-hayati-metin-hara-yasami.html)

Kartal 12.07.17 08:58

Metin Hara Biyografisi - Metin Hara Kimdir - Metin Hara Hayatı - Metin Hara Yaşamı
 
Metin Hara Biyografisi - Metin Hara Kimdir - Metin Hara Hayatı - Metin Hara Yaşamı

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı.

2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000'in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere,http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghuzurevlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:54 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2