tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Halk Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-halk-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Kürşat Biçici Biyografisi - Kürşat Biçici Hayatı - Kürşat Biçici Kimdir? (http://www.tualimforum.com/turk-halk-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/133639-kursat-bicici-biyografisi-kursat-bicici-hayati-kursat-bicici-kimdir.html)

Başak 25.03.14 14:45

Kürşat Biçici Biyografisi - Kürşat Biçici Hayatı - Kürşat Biçici Kimdir?
 
Kürşat Biçici Biyografisi - Kürşat Biçici Hayatı - Kürşat Biçici Kimdir?


http://img534.imageshack.us/img534/4297/ze15.jpg

10.08.1974 doğumlu olan Kürşat, İlkokulu Özel Olgun, Ortaokulu Ardahan Merkez, liseyi de Nevşehir Hacı Bektaş Lisesi’ nde okudu. 1995 yılında girdiği İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda Türk Halk Oyunları ve Şan Bölümü’ nde öğrenim gördü. Babası Ankara Radyosu sanatçılarından Tayfun Cuma Biçici,annesi emekli memur Fatoş Biçici.Saz, bağlama, ve davul çalan Kürşat ; konservatuara başladıktan sonra İbrahim Erkal, Mine Koşan,Müslüm Gürses, Orhan Hakalmaz ve Zara gibi pek çok ünlü sanatçıya vokal yaptı. O günlerde Regata ve Beyoğlu’nda çeşitli bar ve gece kulüplerinde sahne aldı.Annesi Kırşehir’ li, babası Avuç Köy’lü olan Kürşat’ ın çocukluğundan bu yana Bozlak türkülerini seslendirmesi ona çevresindekiler tarafından “Bozlak Kürşat” denmesine neden oldu. 2002 yılında Doğan Music Company etiketiyle piyasaya çıkan “Leyla” isimli albümü ile müzik sektörüne yeni bir soluk getirdi. Albümün ardından başarılı bir çıkış yakalayan Kürşat ,Mustafa Altıoklar yönetmenliğinde , birçok sanatçı ve tiyatro oyuncusu ile birlikte O Şimdi Asker adlı sinema filminde oyunculuğa da adım atmış oldu. Şu günlerde sinamalarda gösterime yeni giren Ezel Akay’ ın sinema filmi Neredesin Firuze ‘de rol alan Kürşat aynı zamanda bugünlerde çıkarmış olduğu yeni albümünün hazırlığı ve heyecanı içerisinde. Kısa zamanda ,Türk Halk Müziği’ nin güçlü seslerinden biri olmayı başarıp, müzik sektöründe önemli bir boşluğu dolduracak nitelikli sanatçılar arasına girdi

Kartal 05.02.15 14:27

Kürşat Biçici Biyografisi - Kürşat Biçici Hayatı - Kürşat Biçici Kimdir?
 
Kürşat Biçici Biyografisi - Kürşat Biçici Hayatı - Kürşat Biçici Kimdir?

Teşekkürler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:05 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2