tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Halk Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-halk-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Mustafa Topaloğlu Biyografisi - Mustafa Topaloğlu Kimdir - Mustafa Topaloğlu Hayatı (http://www.tualimforum.com/turk-halk-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/95564-mustafa-topaloglu-biyografisi-mustafa-topaloglu-kimdir-mustafa-topaloglu-hayati.html)

Serap 13.03.12 01:06

Mustafa Topaloğlu Biyografisi - Mustafa Topaloğlu Kimdir - Mustafa Topaloğlu Hayatı
 
Mustafa Topaloğlu Biyografisi - Mustafa Topaloğlu Kimdir - Mustafa Topaloğlu Hayatı

http://img845.imageshack.us/img845/3...mmustafato.jpg
Mustafa Topaloğlu, Karadenizli türkücüdür. "Oy Oy Emine" şarkısıyla ünlenen Mustafa Topaloğlu'nun albümü milyonlarca kişi tarafından alınmıştır. Mustafa Topaloğlu oyunculuk da yapmıştır.

Mustafa Topaloğlu aynı zamanda Müzik yapımcısı, Prestij Müzik kurucusu Hilmi Topaloğlu ile kardeştir. Hilmi Topaloğlu geçirdiği bir rahatsızlık sonrası hayatını kaybetmiştir.

Mustafa Topaloğlu, sıradışı hikaye ve konuşmalarıyla adından çok söz ettirmektedir. Özellikle uzaylılarlahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgilgili konuşmalarından dolayı Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu olarak tanınır.

Mustafa Topaloğlu Resimleri


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2