tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Rock Müziği Şarkı Sözleri (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarki-sozleri/)
-   -   Cem Özkan Biyografisi - Cem Özkan Kimdir - Cem Özkan Hayatı - Cem Özkan Yaşamı (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarki-sozleri/136468-cem-ozkan-biyografisi-cem-ozkan-kimdir-cem-ozkan-hayati-cem-ozkan-yasami.html)

Kartal 31.08.14 01:07

Cem Özkan Biyografisi - Cem Özkan Kimdir - Cem Özkan Hayatı - Cem Özkan Yaşamı
 
Cem Özkan Biyografisi - Cem Özkan Kimdir - Cem Özkan Hayatı - Cem Özkan Yaşamı

Cem Özkan 27 Mayıs 1969'da İstanbul'da doğdu. Cem Özkanın Müzikle tanışması 1987 yılında aldığı bas gitarıyla başladı. Gitarı eline aldıktan çok kısa bir süre sonra Ömer Ahunbay, Hakan Özer, Tarkan Mumkale ve Mehmet Gencer ile birlikte daha sonra adı China Band olarak değişen Waithing For The China adlı grubu kurdu.

Cem Özkan 1989 Yılında Amerika'ya gitti. Amerika'da yaşadığı yaklaşık 8 yıl içinde çeşitli gruplarda bas gitar çaldı. Bu sırada da Türkiye ile bağlarını tamamen koparmayan Cem Özkan 2000 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Döndüktenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsonra eski arkadaşları Ömer Ahunbay, Hakan Özer ve Oğuz Kaplangı ile Rebel Moves'u kurarak bas gitarist olarak gruptaki yerini aldı.

Cem Özkan 2005 Yılında Hasan Umut Önder ile kendi stüdyosu Soundcheck'i açtı. Bu sırada Rebel Moves'un ilk albümü piyasadaki yerini aldı.

1996'dan beri yaptığı kendi bestelerini Can Şengün prodüktörlüğünde bir albümde toplamaya kararhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgverdi ve 2006 Şubat itibari ile de kayıtlar başladı. Eğlenceli ama bir o kadar da yorucu bir dönemden sonra albümün kayıtları bitirildi.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2