tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Güler Biyografisi-Güler Hayatı-Güler Yaşamı-Güler Kimdir?Güler Hakkında (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/41323-guler-biyografisi-guler-hayati-guler-yasami-guler-kimdirguler-hakkinda.html)

Akasya 15.12.09 23:38

Güler Biyografisi-Güler Hayatı-Güler Yaşamı-Güler Kimdir?Güler Hakkında
 
Güler Biyografisi-Güler Hayatı-Güler Yaşamı-Güler Kimdir?Güler Hakkında

Güler 1981'de İstanbul'da doğdu. İlk ve ortaöğrenimin ardından Bursa'da müzik eğitimi aldı. 2003 yılında babasının vefatı üzerine İstanbul'a geri döndü. Bursa'da başladığı müzik hayatına, İstanbul'da devam eden Güler 2006 yılında ilk albümünü piyasaya çıkardı. Albümün kendisini yansıtmadığını düşündüğünden,http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbu kez prodüktörlüğünü kendi yaptığı bir albüm hazırlıklarına başladı.

15 Nisan 2008 de "Bu Kadar Yeter" isimlihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgikinci albümüyle Müzik Dünyasına dönüş yapan Güler, beş şarkıdan oluşan "EP" albümde, Sezen Aksu şarkısı olan "Adem Olan Anlar"http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgı coverladı.

Dört şarkının söz ve müziklerine kendi imzasını attı.

Albüme Badem grubunun solisti Mustafa Öztürk düzenlemeleriyle, Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu vokalleriyle katkıda bulundular. Ekip arkadaşları Umut Yıldız (gitar), Metecan Metehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg(bas), Murat Aydın (davul) Murat Sever (klavye) ise albüm kayıtlarında katkı sağladılar.

Not: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2