tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Pi Biyografisi-Pi Hayatı-Pi Yaşamı-Pi Kimdir?Grup Pi Biyografisi-Grup Pi Kimdir? (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/41599-pi-biyografisi-pi-hayati-pi-yasami-pi-kimdirgrup-pi-biyografisi-grup-pi-kimdir.html)

Akasya 21.12.09 00:05

Pi Biyografisi-Pi Hayatı-Pi Yaşamı-Pi Kimdir?Grup Pi Biyografisi-Grup Pi Kimdir?
 
Pi Biyografisi-Pi Hayatı-Pi Yaşamı-Pi Kimdir?Grup Pi Biyografisi-Grup Pi Kimdir?

Pi 2000 yılında her grubun klasik hikayesi gibi daha önce farklı gruplarla çalışan 4 gencin Davulda Kerim Koyunoğlu,Gitarda Erkin Bayram, Bas Gitarda Berk Kula ve Vokalde Hakan Hamurkaroğlu bir araya gelmesi ile kuruldu.

Başlangıçta cover parçalarla konserlerde yer alan grup zamanla kendi bestelerini yapmaya başladı. 2002http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyılında Show TV'de yayınlanan Sing Your Song dönüm noktaları oldu. Albümde Her Şey Zor (sysdeki adı Dumanaltı)adı ile yer alan şarkıyla yarışmanın finalistleri arasında yer aldılar.

2002 Aralık ayında stüdyoya giren grup, 2003 Nisan Ayında Herşey Zor adını taşıyan ilk albümlerinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmüzikseverlerin beğenisine sundu.

Bu albümden sonra, bir süre duruphttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdüşünüp dinlenme sürecine giren Pi grubu, Kerim Koyunoğlu'nun eğitimini tamamlamak için Avusturalya'ya gitmesinin ardından davulahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgMetin Özçakır ve gitara Ahmet Kalabay'ı katarak beste çalışmalarına devam etti.

Mart ayında Erkin ve Berk'in kurduğuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgSoundistanbul stüdyosunda çalışmalarını ve kayıtlarını sürdüren grup,http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdemo kayıtlarını Güneş Turaç ile birlikte tamamladı.

Şu sıralar Geçiyor Zaman isimli şarkılarına klip çekmekle haşır neşir olan grup 2006 sonunda yeni albümühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgile piyasaya keskin bir dönüş yapmayı hedefliyor.

Hakan Hamurkaroğlu - Vokal
Erkin Bayram - Gitar
Kerim Koyunoğlu -http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgDavul
Berk Kula - Bas

Not: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2