tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Demirhan Baylan Biyografisi-Demirhan Baylan Hayatı-Demirhan Baylan Kimdir? (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/41738-demirhan-baylan-biyografisi-demirhan-baylan-hayati-demirhan-baylan-kimdir.html)

Akasya 22.12.09 22:50

Demirhan Baylan Biyografisi-Demirhan Baylan Hayatı-Demirhan Baylan Kimdir?
 
Demirhan Baylan Biyografisi-Demirhan Baylan Hayatı-Demirhan Baylan Kimdir?
http://img96.imageshack.us/img96/122/demirhanbaylan.png
Demirhan Baylan profesyonel müzik kariyerine bas gitarist olarak 1989'da Bulutsuzluk Özlemi'yle başladı. Aslında müzik yeteneğini babasından almıştı. 90'lı yıllarda 3 adet solo albüm yayımladı (Kazık Marka, Hayallerimin Tepeleri, Kocakarının Dansı).

* Kesmeşeker
* Mask
* Mehmet Güreli
* Akın Eldes
* Funk Doctors gibi müzik grupları ve isimlerle çalışmalar yaptı.
1995-1999 arası Berklee College of Music'te Music Production and Engineering bölümünden mezun oldu.http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg1999 yılında Türkiye'de iki solo albüm daha yayınladı (1000 Yıl, Rengarenklerin).

Bilgi Üniversitesi ve Yıldız Teknikhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgÜniversitesi'nde ses mühendisliği dersleri verdi. Deneyevi isimli müzik kayıt stüdyosunu kurdu.

Yavuz Çetin, Oğuz Büyükberber, Tolga Tüzün, Çağlayan Yıldız, Cengiz Baysal, Şevket Akıncı, Ayşe Tütüncühttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggibi müzisyenlerle sahne ve stüdyo çalışmaları yaptı.

2003'te "Anlamlı Hatalar" isimli solo albümünü kendisinin kurduğu DB LTD. şirketinden çıkardı.Kesmeşeker grubununhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgprodüktörlüğünü yaptı. 2005 yılı itibariyle sahne ve stüdyo çalışmalarına devam etmektedir.

2005 yılında "Deli Fatma'nın Bilmeceleri" isimli yenihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgalbümü için alternatif bir pazarlama yöntemi olarak "Systemhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgBypass" olarak isimlendirdiği bir yöntem kullanmaktadır. Bunun sonuçları sevenleri tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Not: İnternetten alıntıdır.

Serap 30.09.18 00:52

Demirhan Baylan Biyografisi-Demirhan Baylan Hayatı-Demirhan Baylan Kimdir?
 
Demirhan Baylan Biyografisi-Demirhan Baylan Hayatı-Demirhan Baylan Kimdir?

Teşekkürler.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:09 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2