tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Rock Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Beyaz Önlük Biyografisi-Beyaz Önlük Hayatı-Beyaz Önlük Kimdir?Grup Beyaz Önlük (http://www.tualimforum.com/turk-rock-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/41745-beyaz-onluk-biyografisi-beyaz-onluk-hayati-beyaz-onluk-kimdirgrup-beyaz-onluk.html)

Akasya 22.12.09 23:27

Beyaz Önlük Biyografisi-Beyaz Önlük Hayatı-Beyaz Önlük Kimdir?Grup Beyaz Önlük
 
Beyaz Önlük Biyografisi-Beyaz Önlük Hayatı-Beyaz Önlük Kimdir?Grup Beyaz Önlük

Grup üyeleri Aşkın Kaplan, İlhami Yava ve Göktuğ Göktaş Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'n de öğrenim gördükleri dönemde tanıştılar.

Bireysel sürdürdükleri çalışmalarını 1987 yılında kurdukları "Grup Çizgi"de bir araya topladılar. Konserleri ve bar çalışmaları olan grubun, üniversitede kurdukları "Müzik Kulübü" gençhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgmüzisyenlerin yetişmesinde etkili oldu.

Mecburi hizmet ve askerlik nedeni ile grup çalışmasına ara veren üyeler, çalışmalarına bireysel olarak devam ettiler.http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg1996 yılında tekrar bir araya gelen grup üyelerihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgürettikleri besteleri kitlelere ulaştırmak adına "Beyaz Önlük" ü kurdular...

Not: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:09 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2