tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Bülent Babayiğit Biyografisi - Bülent Babayiğit Kimdir - Bülent Babayiğit Hayatı - Bü (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/136595-bulent-babayigit-biyografisi-bulent-babayigit-kimdir-bulent-babayigit-hayati-bu.html)

Serap 12.09.14 00:28

Bülent Babayiğit Biyografisi - Bülent Babayiğit Kimdir - Bülent Babayiğit Hayatı - Bü
 
Bülent Babayiğit Biyografisi - Bülent Babayiğit Kimdir - Bülent Babayiğit Hayatı - Bülent Babayiğit Yaşamı

Bülent Babayiğit, (D. 1969) Türk manken, dizi oyuncusudur.

Almanya'da birçok defilede podyumlara çıkmış ve çeşitli tanıtımlarda rol almıştır. 2013 Yılında Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinde Araz Karakteri ile dizi oyunculuğu yapmıştır.

Almanya’nın Nürnberg kentinden Katoliklerin Ortaçağ’dan bu yana ‘Hac Yolu’ olarak nitelediği ‘Jagobsweg’ üzerinden ‘Dinler arası kardeşlik’ için Katolik arkadaşı Pino Fusura ile birlikte 8 Nisan’da yaya olarak yola çıkanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgBülent Babayiğit, üç aylık zorlu yürüyüşünü İspanya’nın Santiago kentinde tamamladı.

Arkadaşı Pino Fusura’nın İsviçre’de rahatsızlanması üzerine tek başına yola devam eden Bülent Babayiğit, yanında 300 Euro ile yola çıktığını belirtmiştir.

Babayiğit halen Nürnberg, Almanya'da yaşamaktadır.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2