tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Sevil Üstekin Biyografisi - Sevil Üstekin Kimdir - Sevil Üstekin Hayatı - Sevil Üstek (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/137887-sevil-ustekin-biyografisi-sevil-ustekin-kimdir-sevil-ustekin-hayati-sevil-ustek.html)

Kartal 19.10.14 17:39

Sevil Üstekin Biyografisi - Sevil Üstekin Kimdir - Sevil Üstekin Hayatı - Sevil Üstek
 
Sevil Üstekin Biyografisi - Sevil Üstekin Kimdir - Sevil Üstekin Hayatı - Sevil Üstekin Yaşamı

Sevil Üstekin (D. 1950), Türk sinema ve dizi oyuncusu.

1950 yılında doğdu. İlk olarak 1975 yılında seyircinin karşısına çıktı. Kemal Sunal ile Kapıcılar Kralı filminde oynadı. 1976 yılından itibaren sinema filmlerinde rol aldı. Şaban Oğlu Şaban, İyi Aile Çocuğu, Garip filmlerinde de oynadı. 1992 yılında Mahallenin Muhtarları dizisi ile dizilerde oynamaya başladı. Mahallenin Muhtarları dizisinde 10 yıl süreyle Müzevir Müzeyyen karakterini canlandırdı. Mahallenin Muhtarları dizisinden sonra da Koçum Benim, Erkeksen Seyret, Memur Muzaffer dizilerinde rol aldı. 2010http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyılında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yerden Yüksek dizisinde rol Ülfet Nine rolündedir.

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:19 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2