tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Tan Sağtürk Biyografisi - Tan Sağtürk Kimdir - Tan Sağtürk Hayatı - Tan Sağtürk Yaşam (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/137933-tan-sagturk-biyografisi-tan-sagturk-kimdir-tan-sagturk-hayati-tan-sagturk-yasam.html)

Kartal 24.10.14 21:24

Tan Sağtürk Biyografisi - Tan Sağtürk Kimdir - Tan Sağtürk Hayatı - Tan Sağtürk Yaşam
 
Tan Sağtürk Biyografisi - Tan Sağtürk Kimdir - Tan Sağtürk Hayatı - Tan Sağtürk Yaşamı

Tan Sağtürk Türk balet ve dizi oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü mezunudur. 14 Temmuz 1969 yılında İzmir'de doğmuştur. Türk balettir. Fransız Genç Balesi Le Jeune Ballet De France, Fransız Devlet Balesi Ballet National De France Baş dansçısı, İstanbul Devlet Opera ve Balesi baş dansçılığı, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep, Kayseri, İstanbul, Ankara, İzmir, Kıbrıs, Bale ve Dans okulları kurucusudur. Tan Sağtürk Bale ve Dans Eğitim Merkezini açarak baleyi geniş kitlelere sevdirdi. Fransız Devlet Balesine yapılmış Soude-ve Je ne Regrette Rien (Edit Piaf) adlı yapıtı bulunmaktadır. Antalya ve İzmir Devlet Opara ve Balesinde koreografisinihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyaptığı "Kalp Sesi Projesi" adlı yapıtı sahnelendirdi. Fox TV'de Bez Bebek adlı dizide Hakan karakterini canlandırmakta olup, tv reklamlarında rol almıştır. Aynı zamanda kendisi Göztepe A.Ş. taraftarıdır.

Yer aldığı Yarışmalar

Türkiye'nin Yıldızları
Biri Bizi Gözetliyor
Benimlehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgDans Eder misin
Yok Böyle Dans

Oynadığı Diziler

Şöhret Okulu
Bez Bebek (Hakan)
Selena (Konuk Sanatçı)
Dolunay (Ahmet)
İkinci Bahar (Timothy Perkins)
Doktorlar-2013 (Levent Atahanlı)

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2