tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Gökhan Soylu Biyografisi - Gökhan Soylu Kimdir - Gökhan Soylu Hayatı - Gökhan Soylu Y (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/139532-gokhan-soylu-biyografisi-gokhan-soylu-kimdir-gokhan-soylu-hayati-gokhan-soylu-y.html)

Goeben 30.07.15 23:12

Gökhan Soylu Biyografisi - Gökhan Soylu Kimdir - Gökhan Soylu Hayatı - Gökhan Soylu Y
 
Gökhan Soylu Biyografisi - Gökhan Soylu Kimdir - Gökhan Soylu Hayatı - Gökhan Soylu Yaşamı

Gökhan Soylu 1974 yılın`da Denizli`de doğmuştur. Eğitim hayatını Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümün`den mezun olmuştur.

2006 yılında yönetmenliğini Sadullah Şentürk`ün üstlendiği Köprü isimli dizi`de rol almıştır.2008 yılın`da yayınlanan başrollerini Bihter Dinçel ,Orhan Şimşek ve Ferit Kaya ile paylaştığı Karamel isimli dizi`de oynamıştır. 2009 yılında TRT ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sakarya Fırat adlı sevilen dizi`de Asteğmenhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgHakan Küçükarslan rolünü canlandırmıştır.

Üniversite eğitimini Devlet Konservatuarı Sahne Bölümü nde tamamlayan ünlü oyuncu yaptığı işlerde son derece başarılı olmuştur. 3 yıl boyunca Konak Belediye Tiyatrosu nda amatör tiyatroculuk yapan başarılı oyuncu daha sonra da 1 yıl boyunca İzmir Devlet Tiyatrosu nun sergilediği Antigone adlı oyunda yer almıştır. Sanat hayatının temelini tiyatro oluşturan başarılı yıldızın dizlerindeki baları da buradan gelmektedir. Oynamış olduğu tiyatrolar sayesinde sağlam bir oyunculuk temeline sahip olan Gökhan Soylu, son derece tecrübe kazanmış olmasıyla dizi ve filmlerde hiç zorlanmamıştır. 1997- 1998 yıllarında Van Devlet Tiyatrosu nda daha sonra da Dostlar Tiyatrosu nda çalışmıştır. Van Devlet Tiyatrosu nda görev aldığı süre içerisinde “Sarı Naciye, Bozkır Birliği isimli oyunlarda oyuncu olarak görev yapmıştır. Ayrıca Sevgili Doktor isimli oyunun da yönetmenliğini yapmıştır. 1998- 2000http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyılları arasında Yalınayak Sokrates, Tiyatro Anadolu da isimli oyunlarda oyuncu olarak görev yapmıştır. Uzun yıllar boyunca tiyatronun içinde yer alan başarılı oyuncu birçok tiyatro oyununda oynamıştır.

Oynadığı Bazı Oyunlar Şunlardır:

Zamazingo, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Eski Fotoğraflar, Keşanlı Ali Destanı, Fırtına, Büyüyünce Ne Olacaksın, Kuru Gürültü gibi tiyatro eserleridir.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.

Tuna 13.08.20 17:23

Gökhan Soylu Biyografisi - Gökhan Soylu Kimdir - Gökhan Soylu Hayatı - Gökhan Soylu Y
 
Gökhan Soylu Biyografisi - Gökhan Soylu Kimdir - Gökhan Soylu Hayatı - Gökhan Soylu Yaşamı

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2