tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Barış Arduç Biyografisi - Barış Arduç Kimdir - Barış Arduç Hayatı - Barış Arduç Yaşam (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/140324-baris-arduc-biyografisi-baris-arduc-kimdir-baris-arduc-hayati-baris-arduc-yasam.html)

Kartal 21.03.16 12:12

Barış Arduç Biyografisi - Barış Arduç Kimdir - Barış Arduç Hayatı - Barış Arduç Yaşam
 
Barış Arduç Biyografisi - Barış Arduç Kimdir - Barış Arduç Hayatı - Barış Arduç Yaşamı

Barış Arduç (D. 9 Ekim 1987, İsviçre) Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusu.

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut'tur. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı. Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatralhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgeğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim Bayraktar karakterine hayathttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgvermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin Atan karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.

14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandıran Arduç, şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdizide Ömer İplikçi karakteriyle başrol oynamaktadır. Barış Arduç 2015 yılında Derimod firmasının reklam yüzü oldu. Çekilen ilk reklam filmi Ekim ayında ekranlarda yerini aldı.

Filmografisi

Televizyon

2011 Küçük Hanımefendi
2011 Dinle Sevgili
2012 Benimhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgİçin Üzülme
2013-2014 Bugünün Saraylısı
2015 Racon: Ailem İçin
2015 Kiralık Aşk

Sinema

2014 Sadece Sen
2014 Deliha

Reklam

2015 Derimod

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2