tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   İrem Altuğ Biyografisi - İrem Altuğ Hayatı - İrem Altuğ Kimdir? (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/68784-irem-altug-biyografisi-irem-altug-hayati-irem-altug-kimdir.html)

Başak 23.03.11 05:40

İrem Altuğ Biyografisi - İrem Altuğ Hayatı - İrem Altuğ Kimdir?
 
İrem Altuğ Biyografisi - İrem Altuğ Hayatı - İrem Altuğ Kimdir?

Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 15 Eylül 1980
Eğitim Durumu : Akademi


İlkokuldayken, bir derginin çocuk güzellik yarışmasında 7-12 yaş grubu içinde birinci seçildi. Sonra bir ajans onun ismini en üst sıralara kaydetti. Ve çocukluk dönemi boyunca 40a yakın reklam filminde oynadı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü terk edip yurtdışında oyunculuk okumaya karar verdi. San Francisco State Universityde yine aynı bölümü bitirdi. Amerikada kaldığı 5 sene içerisinde 20 kısa, 3 uzun metraj bağımsız yapım filmlerde rol aldı. Sonra Türkiyeye döndü Karılar Koğuşu, Eve Giden Yol filmleri ile Ihlamurlar Altında ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir adlı dizilerde yer aldı. Her daim yüzünde bir kamera olan genç sanatçı şimdilerde Vazgeç Gönlüm adlı dizide Bahar karakterini oynuyor.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:04 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2