tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Türk Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Necmi Yapıcı Biyografisi - Necmi Yapıcı Hayatı - Necmi Yapıcı Kimdir? (http://www.tualimforum.com/turk-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/70409-necmi-yapici-biyografisi-necmi-yapici-hayati-necmi-yapici-kimdir.html)

Başak 09.06.11 00:52

Necmi Yapıcı Biyografisi - Necmi Yapıcı Hayatı - Necmi Yapıcı Kimdir?
 
Necmi Yapıcı Biyografisi - Necmi Yapıcı Hayatı - Necmi Yapıcı Kimdir?


Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. 1999 yılında başlayan, 5 yıl boyunca 400'ın üzerinde bölümü yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide "Yırttık abicim yırttık" sözüyle tanınan "Feridun Bitir" adlı karakteri oynayarak ünlendi. Daha sonra yine bir Birol Güven yapımı olan Sonradan Görme adlı TV dizisinde de gene Feridun ismi ile izleyici karşısına geçti.
Necmi Yapıcı Keleğlon Kara Prens'e karşı ve Şans Kapıyı Kırınca filmlerinde de rol aldı. Necmi Yapıcı halen Atv'de yayınlanan "Fesuphanallah" adlı dizide oynamaktadır. Son olarak Maskeli Beşler: Kıbrıs adlı sinema filminde rol almıştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2