tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Turşular (http://www.tualimforum.com/tursular/)
-   -   Turşunun Faydaları (kansızlık , ülser , Kanser) (http://www.tualimforum.com/tursular/26223-tursunun-faydalari-kansizlik-ulser-kanser.html)

ASYA 26.01.09 07:49

Turşunun Faydaları (kansızlık , ülser , Kanser)
 
TURŞUNUN FAYDALARI (KANSIZLIK , ÜLSER , KANSER)



Türk mutfak külthttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgürünün ayrılmaz bir parçası olan turşunun sağlık açısından da önemli bir işlevi olduhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgğu tespit edildi. Suyunun iştah açıcı özelliğine sahip olduğu bilinen turşunun, kanserden gribe, ülsere kadar ona yakın hastalığa karşı koruyucu olduğu belirlendi. Uzmanlar turşunun bilinenin ahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgksine midenin düşmanı değil, dostu olduğunu söylüyorlar. Sebze ve meyvelerden 100'ün üzerinde çeşidi yapılan turşunun tam bir doğal şifa kahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgynağı olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar soğan, sarımsak, kozalak, armut, enginar, elma, yumurta, kiraz, vişne, ayva gibi hem ülkemizde üretilen hem de yurt dışında ithal edilen sebze ve meyvelerden imal ehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdilen turşunun her çeşidinin sağlık açısından çok önemli işlevlere sahip olduğunun söylüyorlar.
http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpg
Uzmanlara göre lahana turşusu ülseri, kanseri, kalp ve sinir sistemi ile damar tıkanıklıklarını, mide ekşimesini önlediğini tespit etmişler. Acı Frenk biberi ise grip, nezle ve soğuk alghttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgınlığına iyi geliyor. Yeşil erikten yapılan turşu özellikle iştah açıcı özelliğe sahip. Sarımsak turşusu kanser hücrelerinin çoğalmasını, pancar turşusu ise kansızlığı önlüyor vhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpge hazmı kolaylaştırıyor.
İzmirli Dr. Özdemir Akay da kanserli hastaların turşu yiyerek iyileşebileceğini belirterek "Kanserin ilacı turşudur." demiştir. Herkesin her koşulda bu tedavi yöntemini uygulayabileceğini belirten Dr. Akay şöyle devam etmiştir."Bu tedavinin esası, asitli yiyecek ve içeceklerle vücut mekanizmasının enerji üretmesini sağlamaya dayanır. Turşu, limon, ayva, nar gibi ekşi yiyecekler, bu enerjinin oluşması için vücutta bir yakma işlemi meydana getirir. Mikroplar ve kanser hücreleri vücudun enerjisini artırmak için vardır. Bunun yerine asit ihtiva edilen yiyeceklerin sindirilmesiyle enerji ihtiyacı giderilir. Ancak bu tedavinin sürekli olması gerekmektedir. Turşu ve benzeri ekşi gıdaların yenmesiyle sadece kanser değil, türlü hastalıkları yenmek mümkündür." demiştir
Alıntı


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:27 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2