tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Üniversiteler (http://www.tualimforum.com/universiteler/)
-   -   Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Nevşehir - Nevşehir Kapadokya Meslek Yüksek Okulu (http://www.tualimforum.com/universiteler/75997-kapadokya-meslek-yuksek-okulu-nevsehir-nevsehir-kapadokya-meslek-yuksek-okulu.html)

Sevda 11.08.11 22:41

Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Nevşehir - Nevşehir Kapadokya Meslek Yüksek Okulu
 
Kapadokya Meslek Yüksek Okulu Nevşehir - Nevşehir Kapadokya Meslek Yüksek Okulu

50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir - Türkiye
Tel : (384) 353 5009 – (384) 353 51 22
(pbx) . Faks: (384) 353 5125
GSM: (533) 206 14 28
Funda AKTAN – Müdür

Hedefimiz, Türkiye’nin gerçek ihtiyacı olan mesleki bilgiyle uluslararası düzeyde tam donanımlı, ahlaklı, ilkeli, çalışkan, üretmeye ve gelişmeye açık çalışma gücünü yaratmaktır.

Okulumuz, birikimlerini seferber eden, bölge yaşayanları ile eğitime gönül verenlerin imeceyle kurdukları ilk ve tek yükseköğretim kurumudur! Eşsiz doğa güzellikleri içinde, tarihi yapıların büyülü atmosferinde, bir başarı hikâyesi, modern bir eğitim yuvasıdır.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu 2005 yılında, Aşçılık, Bilgisayar Programcılığı, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm Rehberliğihttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgprogramlarıyla ve yüz seksen öğrencilik konaklama kapasitesiyle, Kapadokya bölgesinin önemli tarihi merkezlerinden biri olan Ürgüp’ün Mustafapaşa beldesinde eğitim hayatına başlamıştır.

2006 yılında yukarıda zikredilen programlara El Sanatları, Şarap Üretim Teknolojisi ve Bağcılık eklenmiştir.

2007 yılında At Antrenörlüğü, Atçılık İşletmeciliği, Bankacılık ve Sigortacılık, Organik Tarım, Restorasyon bölümleri açılmıştır.

2008 yılında Borsa ve Finans, Dış Ticaret ve AB, Uluslararası Lojistik, Uygulamalı İngilizce – Türkçe Çevirmenlikhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgprogramlarının yanında Ürgüp’te kız ve erkek olmak üzere iki öğrenci evi hizmete girmiştir. Bu eklentilerle öğrenci sayısı yaklaşık olarak altı yüze konaklama kapasitesi ise üç yüze çıkarılmıştır.

2009 – 2010 eğitim yılı itibariyle Turist Rehberliği programı İngilizce eğitime çevrilmiş, Ağırlama Hizmetleri ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programlarının İngilizce versiyonları açılmıştır.

Yüksekokulumuz Kapadokya bölgesinde bulunan tarihi mekânlarıyla tarihle ve hayatla iç içe eşi benzeri olmayan muhteşem bir yerleşkeye sahiptir. Kısa bir zaman zarfı içerisinde uygulamalı eğitimleriyle, sektör işbirlikleriyle ülkemiz eğitim hayatındahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgözel bir yer elde etmiş, pek çok ilklere ve başarılara imza atmıştır. Eğitim hayatına yaşayarak öğrenme düsturuyla devam etmekte, bu yolda yeni projeler üzerine çalışmaktadır.

Proğramlar

* Aşçılık
* Atçılık ve Antrenörlüğü
* Bankacılık ve Sigortacılık
* İnternet ve Ağ Teknolojileri
* Mimari Restorasyon
* Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği
* Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İng.)
* Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
* Uçak Teknolojisi
* Uyg. İngilizce-Türkçe Çevirmenlik

İstanbul Proğramları

* Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İng.)
* Uçak Teknolojisi (İngilizce)


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:42 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2