tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Van (http://www.tualimforum.com/van/)
-   -   Van Resimleri (http://www.tualimforum.com/van/59162-van-resimleri.html)

Kedi 02.11.10 21:42

Van Resimleri
 
Van Resimleri


Van Gölü'nde güneşin doğuşu sırasında oluşan renk cümbüşü, ilk ışıkların suya yansıması ile seyrine doyumsuz manzaralar oluşuyor.








Güneşin yüzünü yeni yeni göstermeye başladığı sabah saatlerde oluşan kızıllık, Van Gölü'nde seyrine doyulmaz görüntüleri de beraberinde sunuyor. Van Gölü'nün kıyısında bulunan Bitlis'in Ahlat ilçesinde güneşin doğuşu her sabah günü ve kendisini yenilerken, oluşan farklı renkler sabaha ayrı bir güzellik katıyor. Ahlat'ta gündelik yaşam, güneşin doğuşuyla birlikte hareketlenmeye başyıyor, günün ilk ışıklarının Van Gölü'ndeki yansıması, gökyüzündeki bulutlarla birlikte eşsiz bir görüntü oluşturuyor.






Gölü kaplayan bulutların arasından çıkmaya çalışan güneş ışınlarının göle yansımasına Ahlatlılar hemen hemen her sabah şahit oluyor. Gün doğumunda güneşin arasından çıkmaya çalışan güneş, bu kez de gün batımında ışıklarını Van Gölü'ne süzerek batıyor. Bulutların arasından Van Gölü'ne bir sicim gibi süzülen güneş ışınları çok ender görüldüğünü belirtilen vatandaşlar, bu durum karşısında adeta büyülendiklerini belirtiyorlar.




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:11 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2