tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Edebiyatçıların Hayatı(Biyografisi) (http://www.tualimforum.com/yabanci-edebiyatcilarin-hayatibiyografisi/)
-   -   Judith McNaught Hayatı(Biyografisi) (http://www.tualimforum.com/yabanci-edebiyatcilarin-hayatibiyografisi/35875-judith-mcnaught-hayatibiyografisi.html)

SERDEM 19.08.09 06:14

Judith McNaught Hayatı(Biyografisi)
 
Judith McNaught

Judith McNaught (d. 1944) Kitapları, 30 milyondan fazla basılmış ve New York Times en çok satanlar listesine birkaç kez girmiş, ABD'li, aşk romanları yazarı. 19 yy'ın ilk başkarında, İngiltere'de geçen tarihi aşk romanları ile bu tarz romanların öncüsüdür. Daha sonra 50'den fazla yazar Judith McNaught'un izinden giderek, aynı stilde yazmaya başlamışlardır.

Kitapları

Judith McNaught'un ilk kitabı Whitney My Love - İçinde Aşk Saklı olmasına rağmen, bu kitap 1986 yılında, yazar kendini ispatladıktan sonra basılmıştır. Tarihi aşk romanlarının belli kuralları vardır. Bu tür kitaplar genelde cinsellik içermez. Bu kuraldan tamamen habersiz olan Judith McNaught'un ilk romanları benzersiz ve tektir. Whitney My Love - İçinde Aşk Saklı yoğun duygusallık ve tutku içerdiği için, o dönem yazılan tarihi aşk romanlarından ayrılır. Romanın başarısından sonra, bu tarz yazılan romanlar artmıştır.

Tarihi Aşk Romanları

Düşler Krallığı
İçinde Aşk Saklı
Sen Gelmeden Önce
Seni Beklerken
Mutluluk
Sonsuza Kadar

Günümüzde Geçen Aşk Romanları

Gece Fısıltıları
Cennet
Kusursuz
Aldığım Her Nefeste


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2