tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Edebiyatçıların Hayatı(Biyografisi) (http://www.tualimforum.com/yabanci-edebiyatcilarin-hayatibiyografisi/)
-   -   Guillermo Cabrera Infante Biyografisi - Guillermo Cabrera Infante Kimdir (http://www.tualimforum.com/yabanci-edebiyatcilarin-hayatibiyografisi/85283-guillermo-cabrera-infante-biyografisi-guillermo-cabrera-infante-kimdir.html)

İpek 26.10.11 17:25

Guillermo Cabrera Infante Biyografisi - Guillermo Cabrera Infante Kimdir
 
Guillermo Cabrera Infante Biyografisi - Guillermo Cabrera Infante Kimdir - Guillermo Cabrera Infante Eserleri

Guillermo Cabrera Infante (D. 22 Nisan 1929 - Ö. 21 Şubat 2005 Gibara, Küba) Kübalı bir romancı, denemeci, çevirmen ve eleştirmen; 1950'li yılların başında ise G. Cain takma.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ra_Infante.jpg

Guillermo Cabrera Infante

Castro rejiminin bir kerelik destekçisi, Cabrera Infante 1965 yılında Londra'ya sürgüne gitti. O en iyi James Joyce'un Ulysses olumlu karşılaştırıldığında edildiği, roman Treshttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgTristes Tigres için bilinen (kelimenin tam anlamıyla "üç üzgün kaplanları", ama Üç Trapped Tigers İngilizce olarak yayınlandı).


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:57 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2