tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sarkicilarin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Conchita Wurst Biyografisi - Conchita Wurst Kimdir - Conchita Wurst Hayatı - Conchita (http://www.tualimforum.com/yabanci-sarkicilarin-hayatlari-biyografileri/134783-conchita-wurst-biyografisi-conchita-wurst-kimdir-conchita-wurst-hayati-conchita.html)

Kartal 23.05.14 23:03

Conchita Wurst Biyografisi - Conchita Wurst Kimdir - Conchita Wurst Hayatı - Conchita
 
Conchita Wurst Biyografisi - Conchita Wurst Kimdir - Conchita Wurst Hayatı - Conchita Wurst Yaşamı

Thomas "Tom" Neuwirth (D. 6 Kasım 1988, Gmunden) veya daha çok bilinen drag rolünün ismi ile Conchita Wurst, Avusturyalı bir şarkıcıdır. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da gerçekleştirilen 2014 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı "Rise Like a Phoenix" isimli şarkıyla temsil etmiş ve birinci olmuştur.


http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Wurst_4187.jpg

Conchita Wurst

Kariyeri

2012 yılında Avusturya'nın ulusal Eurovision seçmelerine katılmıştır. "That's What I Am" şarkısıyla Trackshittaz'ın ardından ikinci olmuştur. Bu nedenle 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılamamıştır. 10 Eylül 2013 tarihinde Avusturya ulusal kanalı ORF 2014 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesini temsilhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgetmesi için görevlendirmiştir. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finalinde 290 puan alarak birinci olmuştur.

Diskografi

"Unbreakable"
"That's What I Am"
"Rise Like a Phoenix"

Kaynak: wikipedia


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:47 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2