tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Şarkıcıların Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sarkicilarin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Maraaya Biyografisi - Maraaya Kimdir - Maraaya Hayatı - Maraaya Yaşamı (http://www.tualimforum.com/yabanci-sarkicilarin-hayatlari-biyografileri/139413-maraaya-biyografisi-maraaya-kimdir-maraaya-hayati-maraaya-yasami.html)

Kartal 24.05.15 01:28

Maraaya Biyografisi - Maraaya Kimdir - Maraaya Hayatı - Maraaya Yaşamı
 
Maraaya Biyografisi - Maraaya Kimdir - Maraaya Hayatı - Maraaya Yaşamı

Maraaya (akronim: MArjetka-RAAY-MarjetkA), 2015 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Slovenya'yı temsil edecek olan müzik grubudur.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...raaya_5882.jpg

Maraaya

Kariyeri

Üyelerin kullandığı ve kurulduğu isim olan Turbo Angels, sonra değiştirilerek Tangels adını almıştır. Yıl boyunca farklı müzik türlerini kullanmışlardır. Bu grup fazla aktif olamamıştır.

Vokalist Marjetka Vovk (nee Jurkovnik) ve yapımcı Ales Vovk ("Raay") ilk teklileri olan "Lovin' Me" şarkılarını 2014 yılında piyasa sürmüştür. Belçika, Almanya, İtalya ve Slovenya gibi ülkelerde bu şarkının dansı çok sevildi ve iTunes listelerinde yer aldı. Şarkı 2015 Polish Bravo Hits Zima'da da yer almıştır.

Raay, Slovenya'nın 2014 Eurovision şarkısı olan "Round and Round"'u bestelemiştir, ve ikisi de Slovenya'nın 2014 Eurovision Çocuk şarkısı olan "Nisi sam" şarkısına katkıda bulunmuştur. Ayrıcahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgSlovenyalı alp kayakçısı olan Tina Maze'nin "My Way Is My Decision" şarkısını bestelemiş ve derlemiştir, ve daha birçok Slovenyalı şarkıcıya da beste yapmıştır.

İkili evli olup Vid ve Oskar adında iki oğlu vardır. Özel bir müzik okulu aramak ve genç yetenekli şarkıcıları ve müzisyenleri yetiştirmeyi planlamaktalar.

Kaynak: wikipedia

Tarot 02.02.17 21:08

Maraaya Biyografisi - Maraaya Kimdir - Maraaya Hayatı - Maraaya Yaşamı
 
Maraaya Biyografisi - Maraaya Kimdir - Maraaya Hayatı - Maraaya Yaşamı

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2