tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Lary Hagman Biyografisi - Lary Hagman Hayatı - Lary Hagman Kimdir? (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/102511-lary-hagman-biyografisi-lary-hagman-hayati-lary-hagman-kimdir.html)

Okyanus 22.08.12 15:00

Lary Hagman Biyografisi - Lary Hagman Hayatı - Lary Hagman Kimdir?
 
Lary Hagman Biyografisi - Lary Hagman Hayatı - Lary Hagman Kimdir?



21 Eylül 1931 doğumlu Larry Martin Hagman 80'lere damgasını vurmuş ayrıca tüm zamanların en başarılı TV dizilerinden sayılan, ABD yapımı DALLAS dizisinin, efsanevi kötü karakterinin adı.

http://larryhagman.com/images/homepagepicfoure.jpg
Öyle ki, bu dizide gösterdiği performansla bir fenomen haline gelen 'Ceyar(JR) , Lary Hagman'a (yani Ceyar'a) büyük paralar kazandırmıştır. J.R. Ewing rolündeki Larry Hagman, Dallas dizisinin bugüne kadar çekilen 357 bölümünde de rol alan tek oyuncusudur. Hagman ve J.R.'ın kardeşini oynayan 62 yaşındaki Patrick Duffy, dizinin pek çok bölümünde kamera arkasına geçerek yönetmenlik de yaptılar.

Dizinin unutulmaz karakterleri J.R., Bobby, Sue Ellen'i canlandıran Larry Hagman, Patrick Duffy ve Linda Gray 2012 sezonu yeni bölümlerde de oynayacak.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:26 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2