tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Scott Adkins Biyografisi - Scott Adkins Hayatı - Scott Adkins Kimdir? (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/103560-scott-adkins-biyografisi-scott-adkins-hayati-scott-adkins-kimdir.html)

Okyanus 01.09.12 23:59

Scott Adkins Biyografisi - Scott Adkins Hayatı - Scott Adkins Kimdir?
 
Scott Adkins Biyografisi - Scott Adkins Hayatı - Scott Adkins Kimdir?

Scott Adkins (d. 17 Haziran 1976) belki de en iyi bilinen bir İngiliz aktör ve dövüş sanatçısı.

17 haziranda sutton coldfield İngilterede doğmuştur. Nesillerdir kasap olan, bir ailede. Büyük kardeşi Craig ile beraber büyümüştür.10 yaşında judoya başlamıştır. Bruce lee ve jan claude Van damme gibi yıldızlar idolüdür. 14 yaşında tae-kwon-do ya başlamıştır. Ondan birkaç yıl sonra kick boksa başlamıştır.Sinemaya ilgisi başlamış, okuldaki drama kulübüne katılmıştır.21 yaşında Webber Douglas drama akademisinden teklif almış ancak bitiremeden zorla çıkarılmıştır.Hong kong dan film teklifi almış ve Sammo hung ve jackie chan ile çalışmış.


Doğum Yeri : İngiltere
Doğum Tarihi : 17-06-1976
Boyu : 1.80 m

Oynadığı Filmler : Altın Yumruk İstanbul’da, Pure Vengeance, Dei Seung Chui Keung, Kara Maske 2, Özel Kuvvetler (I), Pit Fighter, Pembe Panter, Yenilmez 2, Son Ültimatom, İnfaz: Sınır Devriyesi, Stag Night, X-Men Başlangıç: Wolverine, Turnuva, Ninja, Yenilmez 3


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:25 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2