tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Haifa Wehbe Biyografisi - Haifa Wehbe Hayatı (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/34121-haifa-wehbe-biyografisi-haifa-wehbe-hayati.html)

Okyanus 01.07.09 00:36

Haifa Wehbe Biyografisi - Haifa Wehbe Hayatı
 
Haifa Wehbe Biyografisi - Haifa Wehbe Hayatı



Lübnanlı ünlü şarkıcı Haifa Wehbe'nin Bahreyn'de vereceği konser olay yaratmış. Şarkıcının konseri, kapalı giyineceğine söz vermesine rağmen Meclis kararıyla yasaklanmış.
Bahreyn'in yasaklamasına rağmen konsere çıkacağını belirten Wehbe'nin kapalı elbiseler giyeceğim sözü ise organizatörleri kızdırmış.
Peki kimdir Haifa Wehbe (bu arada ismi Haifa Wehbeh, Haifa Wahbi, Hayfa Wehbe, Hayfa Wehbi diye de okunuyor muş) 10 Mart 1976 yılında Lübnan'ın güneyindeki bir şehirde doğan Wehbe'nin babası Lübnanlı, annesi ise Mısırlı...Lübnan güzeli seçildikten sonra şansı bir anda parlayan sanatçı aynı zamanda aktris...Baddi 'Ayš(Yaşamak İstiyorum) adlı albümü ile bir anda arap dünyasının ilgisini çeken Wehbe politik görüşleri ile de bilinen bir sima... İsrail'in Lübnan'a saldırması sırasında Hasan Nasrallah'ı haklı bulduğunu ifade eden açıklamaları ile de çok dikkat çekmiş...Ne diyelim ilginç bir sima ve arap dünyasının en çok konuşulan şarkıcılarından birisi durumuna geldi...
http://i41.tinypic.com/2lbgyud.jpg


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:23 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2