tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   John Turk Biyografisi - John Turk Kimdir - John Turk Hayatı - John Turk Yaşamı (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/65226-john-turk-biyografisi-john-turk-kimdir-john-turk-hayati-john-turk-yasami.html)

İpek 27.12.10 20:17

John Turk Biyografisi - John Turk Kimdir - John Turk Hayatı - John Turk Yaşamı
 
John Turk Biyografisi - John Turk Kimdir - John Turk Hayatı - John Turk Yaşamı

John Turk 1962 doğumlu Amerikalı model, vücut geliştirme uzmanı , antrenör, eski Chicago polis memuru ve aktördür. Daha çok Midway'in Mortal Kombat serisinin çeşitli karakterlerini canlandıran aktör olarak video oyun dünyasında tanınır.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...n_Henchmen.jpg
John Turk

John Turk sporcu kişiliğine ek olarak beslenme konusunda Illinois State Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünden lisans derecesi almıştır. Ayrıca birçok vücuthttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggeliştirme yarışmalarında şampiyonluk dereceleri bulunmaktadır. Bununla birlikte fitness sektöründe tanıdık bir yüz olan Turk Vücut geliştirme ve fitness dergilerinin kapaklarında yeralmıştır.

Mortal Kombat video oyun serisinde, John 'un ilk canlandırdığı karakter Sub-Zero ve Shang Tsung'tur. MK3 ve son olarak, Ultimate Mortal Kombat 3 ve Mortal Kombat Trilogy de Classic Sub-Zero, Scorpion, Reptile, Duman,http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgRain, Ermac, Noob Saibot Chameleon ve ninja karakter cyborg rollerinde oynamıştır. Ayrıca, oynadığı karakterlerin canlı seslendirmesini de kendisi yapmıştır.

Turk ayrıca televizyon dizisi Prison Break' te iki bölümde yer aldı ve başarılı performansı ile dikkat çekti. 2008 yılında da Batman Dark Knight filminde muhafız rolünde oynamıştır.

John 2009 yılında Henchmen Adam Koralik'in yönettiği ve Figure It Out Productions tarafından yapılan Sub-zero adlı filmde oynamıştır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2