tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/)
-   -   Miranda Cosgrove Biyografisi - Miranda Cosgrove Kimdir - Miranda Cosgrove Hayatı (http://www.tualimforum.com/yabanci-sinema-sanatcilarinin-hayati-biyografileri/84801-miranda-cosgrove-biyografisi-miranda-cosgrove-kimdir-miranda-cosgrove-hayati.html)

Eylül 16.10.11 18:31

Miranda Cosgrove Biyografisi - Miranda Cosgrove Kimdir - Miranda Cosgrove Hayatı
 
Miranda Cosgrove Biyografisi - Miranda Cosgrove Kimdir - Miranda Cosgrove Hayatı

Miranda Taylor Elizabeth Cosgrove (D. 14 Mayıs 1993, Los Angeles, Kaliforniya) ABD'li aktris ve şarkıcı. En iyi bilinen rolü Drake & Josh adlı Nickelodeon dizisi'ndeki Megan Parker ve iCarly adli Nickelodeon Dizisi'ndeki Carly Shay karakteridir.

http://img690.imageshack.us/img690/1...acosgrove4.jpg

Miranda Cosgrove

Miranda Cosgrove 14 Mayıs 1993'te Los Angeles, California'da dünyaya geldi. Tom ve Chris (Christina) Cosgrove'un tek çocuğudur. Üç yaşındayken Loshttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgAngeles'daki Taste of L.A adli bir restoranda şarkı söyleyip dans ederken keşfedildi.

İlk olarak Mc Donalds ve Burger King'in reklam filmlerinde ve çeşitli yapımlarda yer aldı. 2003'de Jack Black'in de oynadığı Hababam Rock adlı filmde rol aldı.

2004'te bir Nickelodeon sitcom'u olan Drake & Josh'ta Megan Parker rolünde oynadı. 2007'den beri iCarly adında bir Nickelodeon dizisinde Carly Shay karakterini canlandırıyor. Miranda, Zoey 101 ve Unfabulous gibi diğer Nickelodeon dizilerine de konuk oyuncu olarak katıldı. Drake & Josh'ta ve Yours, Mine and Ours adlı filmde Drake Bell'in kızkardeşi rolündehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgoynadı.Ayrıca gerçek hayattaki en yakın arkadaşları iCarly'deki rol arkadaşları Nathan Kress,Jennette McCurdy ve "Yours,Mine and Ours"ta beraber rol aldığı Haley Ramm'dı.Oynadığı filmlerde başarılı bulunmuştur.

http://img5.imageshack.us/img5/4686/...acosgrove3.jpg

Miranda Cosgrove

Filmleri

What's New, Scooby-Doo?
School Of Rock
Yours, Mine and Ours
Here Comes Peter Cottontail: The Movie
Keeping Up with the Steins
The Wild Stallion
Drake & Josh Go Hollywood
iCarly: iGo to Japan
Merry Christmas, Drake & Josh
Çılgın Hırsız

TV Dizileri

"Grounded for Life"
"Drake & Josh"
"iCarly"

Albümler

"iCarly Soundtrack"
2009 "About You Now (EP)"
2010 "Sparks Fly"
2011 "High Maintenance (EP)"


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:10 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2