tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yay (http://www.tualimforum.com/yay/)
-   -   Yay Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları (http://www.tualimforum.com/yay/102848-yay-burcu-eylul-2012-yorumu-2012-eylul-ayi-yay-burcu-yorumlari.html)

ASYA 25.08.12 03:18

Yay Burcu Eylül 2012 Yorumu - 2012 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları
 
Yay Burcu Eylül 2012 Yorumu
2012 Eylül Ayı Yay Burcu Yorumları


Yay Burcu 2012 Eylül Falı

2012 Yay Burcunun Eylül Ayı Yorumları: Kendinizi en rahat hissettiğiniz ve özgür olduğunuz alanlarda çeşitli girişimlerde bulunacağınız bir aya giriyorsunuz. Yurt dışı ve yabancılar, medya konuları hayatınıza bu eylül ayında daha fazla giriyor.Bir reklam ajansında yaratımcı çalışmalar, sporlar, öğretmenlik gibi hayalleriniz varsa bu ay üzerinde çalışmaya ve ilerleme kaydetmeye başlayın.

Bu ay Aniden aşık olma ve evlenme kararı verme eğilimindesiniz.Aşkta sürprizli ve şanslı bir döneme girdiniz, kötü giden ilişkileri düzeltebilir ya da yeni bir aşk bulabilirsiniz. Hamilelik ve çocuklarla ilgili konularda da sürprizler yaşayabilirsiniz.
Yurtdışından, mahkeme, medya veya üniversite bağlantılı konulardan haberler gelebilir. Evli Yaylar eşiyle beraber evle ilgili bir lüks eşya alım konusunda konuşacak, ama sanki henüz şartlar uygun değil. Gereğinden fazla harcama yapmamanız yararınıza olacaktır.

21 Eylül itibariyle, ortaklaşa para konularında sevdiğiniz insanla bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Aşk hayatınızda da sürtüşmelere açık bir gün olacak. Özel hayatınızda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, iş ve hizmet alanlarınızda, sağlığınızda zorlandığınız olaylar geride kalmaya başlayacak. Birçok konuda kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız, sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız tatil planları devreye girebilir. Ya da önemli ve ortaklı iş konularında önemli şanslar yakalayabilirsiniz. Konuşma ve görüşmelerinizde kendinizi iyi ifade edeceksiniz.

Eylül ayı boyunca Medya, yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk alanlarınızda, iletişiminizi hızlandıracak. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmaları gündeme gelebileceği gibi, felsefe, din gibi konularda kendinizi ifade etmek, çevrenizle bu konularda konuşmak da ön plana çıkacak. Venüs sizin evlilik ve ikili ilişkiler evinizde size şans getirecek.

Kaynak: Astrolog Yasemin Boran 2012


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:08 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2