tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Yay (http://www.tualimforum.com/yay/)
-   -   Yay Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu (http://www.tualimforum.com/yay/111554-yay-burcu-2012-kasim-ayi-burc-yorumu.html)

Okyanus 27.10.12 14:17

Yay Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
 
Yay Burcu 2012 Kasım Ayı Burç Yorumu
Yay Burcu Kasım 2012 Falı


Bu ay çalışmalarınız karşılığında işinizle bağlantılı gelişmeler göreceksiniz. İçinde bulunduğunuz çevrede eleştirici davranabilir huzursuz olabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde, evlilik meselelerinde,işinizle ilgili geçmişte elinizden kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatlarla tekrar karşılaşabilir. Buna karşılık ani girişimlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz.
12 Kasım'a kadar, günlük işleriniz, sağlığınız ve çalışma ortamınızda çok hassas davranabilir, meselelerin derinlerindeki problemleri çok daha iyi anlayabilirsiniz.
Bu dönemde Gereksiz şüphecilik ve endişeli yaklaşımlar huzursuzluğunuzu arttırabilir. karamsarlığınız artabilir ve karşınızdaki kişinin sözlerinde çok farklı anlamlar arayabilirsiniz.
Bugünlerde bakımla ilgili konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Kendinizi bir değişim sürecinin içinde bulabilir, hatta günlük alışkanlıklarınızı da değiştirebilirsiniz. Çalışmalarınız esnasında, sağlığınıza da dikkat etmeniz yerinde olur.
Bu kasım ayının sizdeki etkileri, kendinizi karamsar ve yalnız hissedebilir, çabalarınızdan somut sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz. Maneviyata olan inancınızı sarsacak olaylar yaşayarak maneviyatınızın test edildiğini farkına varabilirsiniz.
Karşılıksız yardımlar ve fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilir buna karşılık siz bu tür desteklerden mahrum kalabilirsiniz. Bu süreçte sabırlı olursanız oldukça güçlü biri olarak ödülünüzü alabilirsiniz. Bu dönemde burcunuza geçecek olan Mars, enerjinizin yükseleceği ve çok aktif olacağınız bir dönemi işaret ediyor. Ama bu dönemde, öfkeli ve sabırsız tavırlarınız ilişkilerinizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:12 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2